עבור לתוכן

זוכה לחלוטין סרן ר' שהואשם בוידוא הריגה

Featured Replies

פורסם

========

העיקר שכל להקות הצבועים רקדו על דמו...

כולל התקשורת הבזויה שהציפה את מוחינו בכותרות ענק מטופשות ואילנה דיין אחת ששפכה את דיבתו (העיקר שערוץ 2 גזר קופון נאה על הפרסומות)...

ועדרי האפסים השמאלנים, מיטב לוחמי השק"ם והקריה שהשמיצו אדם שנשלח להגן על מדינתינו ורק נאלץ לספוג השמצות של עלובים שכאלה....

========

מיד אחרי חשיפת ה'סיפור' ערכה אילנה דיין כתבת תחקיר בה הוצגו קלטות 'מבושלות' וסרן ר' יצא רוצח נתעב. אני הייתי מציע לתבוע אותה ואת טלעד ז"ל תביעת דיבה ולהשעות אותה מפעילות עיתונאית. איפה ועדות האתיקה של העיתונאים?

פורסם

האשמים האמיתיים הם חיילי הפלוגה, שהעלילו את הסיפור במטרה להתנקם בסרן ר' על "ביטול זכויות פזמניקים".

פורסם

סוף סוף קצת צדק

לי לפחות זה היה ברור שהוא יצא זכאי

אילנה קקה דיין לכי הביתה מפלצת.

פורסם

יש למישהו את התמונות מאותה תקופה, של:

א. הילד בן ה-12 בערך שהתגלה במחסום עם חגורת נפץ עליו

ב. מפת השטח שמוכיחה שאין שום סיכוי שהילדה כביכול "טעתה בדרך" כשהלכה לביצפר

לך תמצא את זה אחרי שנה.. :-\

כל קישור יתקבל בברכה..

פורסם
102376-4.jpg
פורסם

מיד אחרי חשיפת ה'סיפור' ערכה אילנה דיין כתבת תחקיר בה הוצגו קלטות 'מבושלות' וסרן ר' יצא רוצח נתעב. אני הייתי מציע לתבוע אותה ואת טלעד ז"ל תביעת דיבה ולהשעות אותה מפעילות עיתונאית. איפה ועדות האתיקה של העיתונאים?

לא ילך. אילנה דיין תטען לתום לב, לך תוכיח שהיא ידעה שהתחקיר שיקרי ופירסמה אותו בכל זאת.

יש למישהו את התמונות מאותה תקופה, של:

א. הילד בן ה-12 בערך שהתגלה במחסום עם חגורת נפץ עליו

ב. מפת השטח שמוכיחה שאין שום סיכוי שהילדה כביכול "טעתה בדרך" כשהלכה לביצפר

לך תמצא את זה אחרי שנה.. :-\

כל קישור יתקבל בברכה..

את התמונה של הילד כבר קיבלת. אגב, הוא היה בן 16, לא בין 12. תמונת האוויר של מוצב גירית היתה באתר דו"צ, אבל עכשיו אני לא מצליח למצוא אותה שם. דווקא באחד מאתרי אינדימדיה, קבוצה שידועה בתעובה לישראל, מצאתי סריקה של התמונה מעיתון ישראלי:

photo_Iman_al-Hams_trip_to_school.JPG

האיכות לא משהו, אבל זה מה יש.

פורסם

"זכויות הפז"מניקים" לצערי מתבטלים\יתבטלו בכל הגדודים, כנראה שהקצינים הבכירים מעדיפים ביטול של "ותיקות" על פני מקצועיות הלוחמים.

פורסם

הייתה כתבה על זה לפני מספר חודשים במוסף השבת של "מעריב" (אם אני אמצא אותה אפרסם לינק).

באותה פלוגה "זכויות הפזמניקים" היו מעבר לתנאים יותר טובים, הן היו מסכת התעללות בחיילים צעירים שכללה (בין השאר) משמרות כפולות, טקסי השפלה פומביים ומשימות סרק. אף-אחד לא פצה את פיו. החיילים הותיקים נהנו מהמעמד שלהם, והחיילים הצעירים נשכו שפתיים והמתינו ליום שגם הם יוכלו להתנהג כמו גושי חרא. בקיצור, התחלף מ"פ והגיע אותו סרן ר' שהבחין בתופעה ופעל לצמצם אותה. תוך זמן קצר הוא קומם עליו את מרבית החיילים, והתקרית המדוברת הפכה לנשק נגדו.

עריכה: http://www.nrg.co.il/online/1/ART/853/732.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים