עבור לתוכן

עזרה בקירור בבקשה :)

Featured Replies

פורסם

שלום D:

אני רוצה לקנות בקרוב x800 gto2 שך ATI ...

כמובן שאני הולך לפתוח איתו צינורות וכו', אבל אני רוצה גם לעשות לו OC קטן / בינוני, לא משהו רציני....

עכשיו אני צריך מאוורר שיקרר לי את הכרטיס מסך לטמפ' נורמלית לאחר הOC

בבקשה הצעות קירור בסך של 100-150 ש"ח לא יותר :P

תודה :D

פורסם

ראיתי תמונות והוא מגיע עם מאורר קטלני, הוא תופס עוד חריץ PCI המאורר...

וחוץ מזה הכרטיס הזה תותח גם בלי OC, לא שווה לסכן אותו...

פורסם

1) תשנה כותרת לאחת עיניינית, זה פורו קירור ואוברקלוקינג לכל אחד פה יש שאלה על קירור או על OC:| תשנה לקירור חדש ל GTO2.

2) ניאו אתה מדבר שטויות.

3) פותח הדיון, אני מציע שקודם תרכוש את הכרטיס, תפתח צינורות, תעשה OC ותראה טמפ' ולכמה רחוק תגיע, אם זה לא יספק אותך אז תקנה קירור חדש ובמקרה הזה אני ממליץ על אחד מהסיילנסרים או על הזלמן(VF700CU)

פורסם

למה שטויות כפרה ?! הוא בן ז**ה של כרטיס, OC למפלצת כזאת יכול לסכן אותו...

פורסם
  • מחבר

טוב...

אז קודם אני אקנה את הכרטיס ואראה עד איפה הוא מגיע ואז אפתח דיון לשאול איזה מאווררים לקנות ;D

תודה :)

פורסם

למה שטויות כפרה ?! הוא בן ז**ה של כרטיס, OC למפלצת כזאת יכול לסכן אותו...

:kopfpatsch:

מפלצת? אתה שם לב שיש אנשים על קירור סטוק ו7800GTX ש"מסכנים" אותו בוולט מודים וOC....

אתה הבן אדם שמדבר שטויות. הקירור תופס רק סלוט אחד,הכרטיס בנוי לOC,אז לא תעשה OC כדי לקבל עוד בערך 60% הבדל בביצועים?

תותח,פפפט...הייתי מבין אם היית אומר את זה על 7800GT/GTX/GTX 512/X1800XT/XL אבל על GTO2?!

פורסם

אההה זה GTO2 לא שמתי לב :s07::bash: זה בסדר תהרוג אותי !!!

פורסם

ניאו בקטנה...

והתכוונתי ללסכן...זה ממש לא מסכן את הכרטיס...(גם אם לא התכוונת לGTO2 לאחרים שידעו) מכוון שהליבה היא ליבה שמסוגלת לפעול במתח גבוהה יותר ובמהירות גבוהה יותר להפעיל אותה על המהירות הזאת או קרוב למהירות הזאת ולמתח הזה תוך שמירה על טמפ' זה לא סיכון, זה משימה:)

אני בעל גאה של 6200 שעושה 525/725 בVMOD לליבה עם זלמן VF700:D

פורסם

התראד ננעל עקב היתעלמות מבקשת שינוי כותרת ואי ציות לחוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים