פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים רציתי לשאול ממי שהשתמש כבר , מה ההתרשמויות ? עושים בעיות ? זה בכלל עובד עם ויזה בארץ ? בנילאומית ?
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים רק תשים לב טוב טוב כמה כסף אתה מכניס פנימה כי אין לך אפצייה למשוך אותו מחוץ לארה"ב!!! אתה תהיה חייב להמשיך להשתמש ב PAY PAL!!!!מנסייון מר וכמעט עיבוד של 650$!!!!
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר אוקיי אז אני יכול רק לקנות עם PAYPAL ולא למכור כי אין משיכה חזרה לחשבון הבנק ?
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים הסבר קל בגלל שאנחנו חיים בישראלהכסף יכול לעבור רק לכיוון אחד, מפה לחשבון הPAYPAL אבל לא יכול לעבור מחשבון הPAYPAL לחשבון הבנק שלך*** סליחה על החטיפה, אבל זה נראה לי מקום טוב לשאול***איזה כרטיס אשראי (אם בכלל) אני צריך בשביל לפתוח PAYPAL
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים שאלתי את אותה השאלה לפני כמה חודשים, ולפי מה שהבנתי גם אנשים עם ישראכרט רגיל (אפילו אם כתוב עליו "תקף רק בישראל") יכולים להירשם ל-PP.אני אישית לא ניסיתי, כי אני עדיין תקוע עם דיירקטכארד, שהוא מאוד מוגבל מבחינת פעולות :-\.כל כרטיס וויזה יעבוד אגב.
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים אז באיזו צורה אפשר להעביר כסף אם אני ארצה למכור משהו ב-Ebay ?בתור ישראלי, האופציה היחידה (שאני יודע עליה) היא שימוש בצד שלישימישהו בארה"ב, או מדינה אחרת שתומכת בהעברת כספים מPAYPAL, ואז לשלוח אליך בדרכים הרגילות
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים דיי באמת ? אם יש לי ישראכרט רגיל של ישראכרט אני יכול להשתמש בזה ? מישהו פה כבר ניסה את זה ?
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אני לא ניסיתי עם ישראכרט רגיל, אבל כמו שאמרתי אני מכיר אחד או שניים שכן הצליחו, וקראתי הודעות של עוד כמה אנשים (בפורום הזה) שגם הצליחו לפתוח חשבון PP עם ישראכרט רגיל, אז משער שזה אפשרי.
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אתה יכול לפתוח חשבון PAYPAL גם בלי להכניס פרטים של אף ויזה. אבל כשתרצה למשוך אותו לא יהיה לך לאן מה שתוכל לעשות זה להביא למשפחה שלך בחול ושהם יביאו לך מחשבון שלהם בארץ אם יש להם כמו שאני עושה או פשוט להזמין איתו דברים מחו"ל
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אני עם ישראכרט רגיל, של חיילים "אפטרכרט" והוא לא עובד שם :-\אמרו לי שהוויזה עובדים, אבל לא נראה לי שכולם..
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים מי שרוצה להמיר את כסף הפייפל שלו למזומן תמורת עמלה של 8% שיפנה אליי,bennyv@gmail.com323222 ICQ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.