עבור לתוכן

מתאם 1.8" ל- 3.5" ?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שהוא קיים כמעט בכל חנות מחשבים בארה"ב , אבל פה בארץ אני דיי מתקשה למצוא .

זה בעצם פלאג שמתאם בין HD של mp3 נייד 1.8" לבין 3.5 שולחני . איפה אני מוצא אותו ?

פורסם

אתה בטוח שאתה מדבר על 1.8" ?

בנגני MP3 יש או כונן של לפטום - 2.5" או microdrive שבפורמט של 0.85".

קיימים דיסקים בפורמט 1.8" אבל הם נדירים ואני לא מכיר מתאם בשבילם בינתיים.

דיסק 0.85" הוא בפורמט שתואם ל Compact Flash ככה שאתה יכול לשים אותו בקורא זיכרון המתאים, בשביל דיסקים של 2.5" יש לא מעט פתרונות כאשר המקום הכי פשוט למצוא אותם הוא ebay.

אם אתה רוצה להתקין את מערכת ההפעלה על compact flash/microdrive ולא רק לקרוא מהם את הנתונים יש שם מתאמים גם לזה.

פורסם
  • מחבר

יש ארבעה גדלים של הארד דיסק היום , 3.5" 2.5" 1.8" ומיקרו דרייב . בH-120 של iRiver שלי יש את ה-1.8" . ראיתי מתאמים ל-2.5" חשבתי אולי יש גם לזה בארץ , כנראה נסחפתי ...

פורסם
  • מחבר

אופס .... התכוונתי 3.5" ל- 1.8" בדיוק הפוך ממה שאתה מצאת Assaf . חיבור של הארד דיסק רגיל 3.5" ל- כניסה ל-iRiver .

פורסם

אם אתה מחפש איזה טריק להוסיף הארדיסק על הגב של הנגן שלך ראית משהו כזה לipod ככה שאולי יש גם לנגנים אחרים

אבל זה מטומטם לפי דעתי.

פורסם
  • מחבר

זה מטומטם אם הנגן אמור להיות נייד , אבל אם הוא יושב באוטו מחובר למערכת ואני רוצה שיהיה לו 120 ג'יגה זה כבר פחות מטומטם . אז אם מישהו מכיר בארץ / בחו"ל אני אשמח לקצת עזרה כי בחיפושים שלי לא מצאתי משהו תואם , חשבתי על להכין את הכבל בעצמי אבל זה דורש גם חיבור של ספק כח ולא בדיוק אותו הכבל רק ביותר קטן .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים