עבור לתוכן

תסתכלו על הכתבה הבאה, פשוט מזעזע

Featured Replies

פורסם

היה איזה ת'רד עליהן ב-WSN ולא נכנסתי אפילו להתייחס.

סתם rip-off של התאומות אולסן, מה לא? אלו באמת ילדות ששטפו להן את המוח, בדומה מאד לטרוריסטים הקטנים ברמאללה.

אכן רדנקים, האבא לא גר בבית ו"מסמן" כבשים (אה, ככה קוראים לזה היום?). אם יצא לכם, אפילו במקרה, להתווכח עם ניאו-נאצי

ברשת, תבינו כמה האנשים האלו מפוחדים, פרנואידים ונוירוטיים. למשעה הם לא פעם מודים שהם תת-אדם אך הם מצדיקים את זה

בכך שהם ארים. למי שלא ראה את הסרט Skinhead Attitude והראו שם השוואה בין סקינהדס מסורתיים (לא גזענים) לבין ניאו-

-נאצים, אז רואים ניאו-נאצים כאלו עקומים שמדברים מהתחת עם שיניים עקומות כאלו, נראים כאליו ההורים שלהם הינם קרובי משפחה

ממדרגה ראשונה ואם להוריד להם את המגפיים אז בטח גם יש להם 6 בהונות... האנשים האלו הם בדיחה.

מה ההבדל באמת?

כי את הסרט לא יצא לי לראות אף פעם אני בטוח

• תגובות 103
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

זונות קטנות אמן שיקפצו אליהם 50 נאצים יאנסו אותם ויפרקו להם תצורה אחרי זה הם יבכו על הרגע זונות בושה

יאלה בחופש אני וכמה חברים נסע לגרמניה הנאצים הולכים להתפפל לא להפגש איתנו,

חחח נפרק תהיטלרים הקטנים

אני איתך אחי :)

פורסם

לא יודע למה אנחנו עוסקים בזה.

אנחנו רק מביאים יותר כסף מהפרסומות ל-MSN

פורסם

מה ההבדל באמת?

כי את הסרט לא יצא לי לראות אף פעם אני בטוח

לא ראית, לא שמעת, לא קראת, לא ידעת אז אל תדבר על הפאנקיסט המלוכלך מהבי"ס שלך ותגיד לי שהוא "נראה כמו סקינהד" למה אתה יודע מה זה סקינהד בדיוק כמו שהנאצים יודעים. רק בשביל הרקורד - אין דבר כזה סקינהדס נאצים: יש נאצים שחושבים שהם סקינהדס, ואת זה יגיד לכם גם Laurel Attiken, זמר ראגיי וסקא שחור וסקינהד מאז שנות ה-60 המאוחרות. הניאו-נאצים בעצם עשו hijack לסצינה והתקשורת רק סייעה והפכה את המילה "סקינהד" למילה הכי "סקסית" בכותרות. בסוף שנות ה-70 באנגליה אם מישהו היה מתכנל לזרים - ישר, הסקינהדס עשו את זה. מישהו שדד חנות/אנס מישהי/גנב אוטו - תמיד היו כותבים "סקינהדס" כי זה "שוקר", כמו שפה כל ילד מפגר שעושה שטויות ישר כותבים "כת השטן".

פורסם

לא ראית, לא שמעת, לא קראת, לא ידעת אז אל תדבר על הפאנקיסט המלוכלך מהבי"ס שלך ותגיד לי שהוא "נראה כמו סקינהד" למה אתה יודע מה זה סקינהד בדיוק כמו שהנאצים יודעים. רק בשביל הרקורד - אין דבר כזה סקינהדס נאצים: יש נאצים שחושבים שהם סקינהדס, ואת זה יגיד לכם גם Laurel Attiken, זמר ראגיי וסקא שחור וסקינהד מאז שנות ה-60 המאוחרות. הניאו-נאצים בעצם עשו hijack לסצינה והתקשורת רק סייעה והפכה את המילה "סקינהד" למילה הכי "סקסית" בכותרות. בסוף שנות ה-70 באנגליה אם מישהו היה מתכנל לזרים - ישר, הסקינהדס עשו את זה. מישהו שדד חנות/אנס מישהי/גנב אוטו - תמיד היו כותבים "סקינהדס" כי זה "שוקר", כמו שפה כל ילד מפגר שעושה שטויות ישר כותבים "כת השטן".

אז מה הקטע בסקינהדס מסורתיים?

פורסם

מסורתיים זה יענו ה"אמיש" של הסקינהדס, הם פחות או יותר כמו החברה' הראשונים שהיו בסוף שנות ה-60 עד אמצע 70, אז התחילו להופיע Oi-skins, לפי סוג המוזיקה יענו, שעד אז לסקינהדס לא ממש היתה מוזיקה משלהם, הם היו שומעים ראגיי, סקא ופאנק. אני עומדת איפשהו בין ה-2 המוזכרים. אח"כ יש לך מפגרים שמתפלגים בצורה פוליטית. RASH, WP, NS, SHARP וכל שאר הירקות. אני שונאת את הבית זונות הזה בשנים האחרונות שמפלגים את הקאלט בשביל פוליטיקה ושוכחים שזה בשביל המוזיקה, האחווה בין החברה', גאוות האדם העובד (עכשיו כולם מובטלים...), בירה, כדורגל (למי שאוהב) ושיט כזה.

פורסם

בזבוז של כוסיות (או כוסית, הימנית).

צריך למרוח עליהן שמן, לשרוף אותן, לכבות את האש לפני שהן מתות, לטבול אותן בחומצה ואז לצלוב אותן.

פורסם

בזבוז של כוסיות (או כוסית, הימנית).

צריך למרוח עליהן שמן, לשרוף אותן, לכבות את האש לפני שהן מתות, לטבול אותן בחומצה ואז לצלוב אותן.

רציני בזבוז!

קראתי את זה ורציתי לבכות כאילו ההורים שלהם פשוט הרסו אותן!!! אני מניאק אם מישו בארץ היה משאיר אותן אצל ההורים אבל האמריקאים מטומטמים!! ומשאירים אותם לחינוך אצל ההורים!!

אנשים מפגרים!!!

אבל זה לא משנה כי כמה שנים והן נעלמות אז יאללה שיהנו להן מ2 דקות של אהבה מבחוץ

אגב כמו שדריה אמרה הגרמנים כבר לא מעניין אותם כ"כ יהודים אלא יותר זרים בכללי למה כול טורקיה חייה אצלהם והם שונאים אותם

זה למה הם לא כ"כ אוהבים אותנו כי שהם רואים אותנו אנחנו בהרבה מיקרים לא שונים כ"כ מהטורקים ואם כן אז אנחנו שונים מהם ובשבילהם זרים עם שיער שחור ועוד טיפה כהה זה טורקים

פורסם

הם דווקא סופר נחמדים ליהודים, דור-שתיים אחורה - מסיבות של אשמה, הדור הנוכחי - כי באמת מעניין אותם והם רוצים לדעת מה זה ישראל והם חושבים שזה נורא מאגניב ושאנחנו צריכים להכנס בערבים (ככה אמרו לי אישית).

פורסם

^^^

מעניין...

וחוץ מכל מה שאמרו כאן, זה רק אני או שהן בכלל לא כוסיות??? :screwy:

פורסם

^^^

מעניין...

וחוץ מכל מה שאמרו כאן, זה רק אני או שהן בכלל לא כוסיות??? :screwy:

גם אני חושב ככה אבל שיהיה

פורסם
  • מחבר

למען האמת, אופן החשיבה שלהן שיבש את שלי לגביהן (מבחינת יופי) .

יש להן יופי מסויים, אבל לא יותר

פורסם

יופי זול - בכל ארה"ב\אירופה אתה תראה מאות אלפי בנות כאלו.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחחחחח דריה גדול !!! :lol:

איך מצאת את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים