פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים לא יודע אם כבר הביאו, אבל הנה :http://news.msn.co.il/news/Yellow/World/200510/20051029184715.htm הייתי מביא לכל אחת מהן וולה בראש שישחרר אותן משטיפת המוח שעברו...
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים ראיתי את זה מלפני שבוע אולי הם סתם בזבוז של בן אדם לא הייתי לוקח את המן אפילו לכתוב את החרא הזה ואני בטוח שיש עוד מיליוני אנשים שחושבים כהומם אבל הבבדל הוא שהם מראים את זה והאחרים לא !
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים "..שמנציח את צלב הקרס בכל מקום אפשרי: על משאיתו, בגדיו ואפילו על הכבשים שלו." הממ זה מסביר את הכל אני חושב. סתם עוד רד-נק אמרקקי. אני מרחם על מי שבאמת "יקשיב" להן :\. זה כזה LOW אפילו לא צריך להתייחס.
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים ההסבר השני שנותנות השתיים כואב לא פחות: "רצינו להזכיר לאנשים שבתאי הגזים שהוקמו כביכול, בכלל לא נמצאו סימנים לצבע כחול, שזה הצבע שאמור היה להישאר לאחר השימוש בציקלון B. אנו חושבות שזה יגרום לאנשים להטיל ספק במה שאומרים להם כשיוצרים את המיתוס הזה של השואה".WTF???על מה הן מדברות??[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים מן הסתם הכלבות שטופות המוח האלה יטענו שזה צבע שהושתל שם ע"י היהודים הזדונייםאי אפשר לדבר עם אנשים כאלה בהגיון, מה שלא תגיד להם הם ימצאו לך איזה תירוץ נגדי
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים מחבר WTF???על מה הן מדברות??אחי, הן סתם רוצות צומי. הן היו באושוויץ שהן יודעות? לא, סתם מזיינות ת'שכל. מה לעשות, המפגרות הן סה"כ ילדות קטנות שרוצות פרסום ואומרות דברים שבכלל אין להן מושג לגביהם... פשוט מפגרות
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים זה מה שקורה כשלומדים ב-public schoolהן היו באושוויץ שהן יודעות?אגב, התמונות לא מאאושוויץ. שם תאי הגזים הרוסים ולא רואים כלום. זה בכלל ממיידנק.
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים מחבר לא אמרתי שהתמונות מאושוויץ, אבל מה זה משנה - הרעיון הכללי לגביהן ברור. שמת לב כמה "עובדות" הן בעצם סתם ככה מוציאות לתקשורת? או שהן: 1. עברו שטיפת מוח 2. רוצות צומי, מה לעשות אין בבית 3. מסובבות על כל הראש 4. כל התשובות נכונות (הבחירה שלי) סתם זה לא אמור להיות מצחיק, פשוט מקרה שאי אפשר לתאר :-\
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים הבעייה בעניין הזה היא שבד"כ אוכלוסיית הגזענים בארה"ב מצטיירת כחבורה של בורים חסרי השכלה (מה שנכון) שמתקיימים בשולי החברה ולא מהווים איום אמיתי, אבל ברגע שיש להם כזה כלי , של שתי ילדות יפות ששרות ומעוררות רגשי אהדה והזדהות בנוער , מעגל השפעה שלהם גודל משמעותית , הסכנה האמיתית היא שהאנשים האלה יעברו מהשוליים למיינסטרים , וזה עוד צעד קטן בדרך נו מילא, רוב הסיכויים שהילדות האלה ייכנסו עוד שנה שנתיים להריון מuncle japser ולא נשמע מהם יותר
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים לא יודע מה איתכם, אני מתעלם מההערות שלהן, הן כולה ילדות קטנות, הן לא יודעת מה הן אומרות.חוצמזה שהימנית נראית סבבה. 8)
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים לא יודע מה איתכם, אני מתעלם מההערות שלהן, הן כולה ילדות קטנות, הן לא יודעת מה הן אומרות.חוצמזה שהימנית נראית סבבה. 8) :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.