פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים שלום לכולם,בעעיה מוזרה לי - עד לאחרונה הצורב שלי עבד מצויין, אך היום ניסיתי לצרוב דיסק אודיו - ובמשך שעתיים לא הצלחתי וזאת משום שהצורב קובע כברירת מחדל את מהירות הצריבה ל 2 ולא ניתן לשנות זאת.יש למישהו איזה שהוא רעיון לגבי טיפול בבעיה?האם לנרו 6 יש בעייה עם xp - או אולי דיסק ניקוי יפתור את הבעייה?תודה מראש :'(
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים תנסה דיסק אחר...תנסה דיסק ניקוי..(לא מאמין אבל תנסה..)תעדכן את הנרו..תנסה להסיר ולהתקין מחדש תצורב..
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים תבדוק איזו מהירות נרו מאפשר כאשר אין שום דיסק בכונן, אם כל המהירויות הרגילות פתאום זמינות אבל נעלמות כשאתה מכניס את הדיסק אז הדיסק לא איכותי מספיק (או לא הולך טוב יחד עם הצורב שלך).
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים יש לי פתרון לבעיה הזאת היא נורא נפוצה...שים לב בהנחה שמדובר ב Windows Xp ו הצורב שלך מחובר לכבל עם ההארד דיסק ... Primery Slave שים לב :לחיצה ימנית עם העבר על המחשב שלי Properties כנס לטאב של Hardware ואז Device Manegerחפש את הקטגוריה הבאה : IDE\ATA\ATAPI controllersולחץ מאפיינים על הבקר הראשי ... פשוט חפש משהו עם Primery Channelואז שים לב שה Slave Device שאליו מחובר הצורב שלך מוגדר כ Ultra DMA אם הוא לא מוגדר ככה הוא כנראה מוגדר במצב של PIO ONLYשזאת שיטת העברת הנתונים האיטית ביותר שיש למחשב...ראה קובץ מצורף ...wrongmode לאיך שזה לא צריך להיותוראה קובץ מצורף ...goodmode לאיך שזה אמור להיותמקווה שעזרתי...[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.