פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים *האתר לא מגיע לרמה של HWZONE..זה רק לעזור לגולשים..אשמח לשמוע את דעתכם על האתר,מה לשפר וכו'.... יש שם רק פורום אחד שהוא פורום תמיכה למדריכים...כתובת האתר:www.calm.off.co.ilמשתמש טסטtesttest*האתר בבניה ולא כ"כ מקצועי,אלה מדריכים שלי בלבד. כדי לפתוח אתר מקצועי צריך צוות טוב והרבה זמן וסבלנות, מה שלי אין.
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים WTF? יש כאן המון המון משתמשי פיירקפוס והגישה המסריחה הזאת בטוח לא תעזור לך להביא מישהו רציני לאתר שלך שיהיה לך בהצלחה .
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מחבר מי אמר שהרוב FIREFOX????בכל מקרה, אין לי מושג אין לתקן את הבעיה הזאת..תן תמונת מסך, שלפחות אדע מהי בדיוק הבעיה..
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מי אמר שהרוב FIREFOX????בכל מקרה, אין לי מושג אין לתקן את הבעיה הזאת..תן תמונת מסך, שלפחות אדע מהי בדיוק הבעיה..אתה בא ומפרסם פה ומצפה שאנשים ירשמו וכו',רוב המשתמשים פה הם משתמשי FF (גם אני), ואם נדבר לא רק על הפורום הזה יש עוד המון שמשתמשים בFFעם גישה כמו שלך של "אז מה אני אעשה? בעיה שלך" האתר לא יגיע רחוק,בכל אופן בהצלחה.
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מצטער,אבל לא אשמתי שאתה משתמש ב-FIREFOX. חחחחח ולא אשמתי שאתה לא יודע לכתוב HTML
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מחבר למה אתם כ"כ קופצניים כאלה כמו זה: ..לא יודע..מוזרים..דווקא במקומות אחרים קיבלתי מחמאות רבות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.