פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים שלום כל פעם שאני מנסה לצלם ווידיו עם PRT SCR זה נותן לי הכל חוץ מי התמונה של הווידיו יש עוד דרך שאפשר לצלם מסך ואת התמונה של הווידיו נגיד את התמונה שיש בנגן WINAMP תודה לעוזרים
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מחבר גם לי זה קרה..... תנסה לעצור את הוידיו ואז לצלם את המסך... לרגע עזר אבל עכשיו זה כבר לא יש איזו תוכנה או משהו?
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מה קרה הפעם?איך זה יכול להיות שבהתחלה עזר ואכשיו לא?תנסה בתוכנת וידיו אחרת.MEDIA PLAYER ואחרים...תעצור את התמונה וצלם.
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מחבר מה קרה הפעם?איך זה יכול להיות שבהתחלה עזר ואכשיו לא?תנסה בתוכנת וידיו אחרת.MEDIA PLAYER ואחרים...תעצור את התמונה וצלם. שאני מצלם ושומר זה בסדר אבל אך שאני סוגר את הנגן התמונה שצילמתי ושמרתי עוד פעם שחורהוגם ניסיתי בכמה נגנים שום דבר לא עזר
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים אם אתה משתמש בBSplayer אז תלחץ P בזמן שאתה רואה את הווידאו ואז הוא ישמור את התמונה בתיקייה שבא הBSplayer מותקן (אלה אם כן תשנה את זה) אם אתה משתמש בתוכנות אחרות אז בטח גם להם יש את זה...
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מישהו יודע ???אסור להקפיץ. נוספה לך אזהרה, עוד 2 ותושעה מהפורום. אני מציע שתקרא את חוקי הפורום.
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים אתה יכול לבטל בנגן וידאו את ה VIDEO ACCELERATION (בכל נגן זה מוגדר במקום שונה), ואז לצלם עם הסרט, ואז להחזיר את האופציה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.