פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים אני מקווה שאני בפורום הנכון [מה שלא קורה לי הרבה בזמן האחרון]אז ככה.. אני צריך תוכנה שתראה לי את הטמפ' במחשב, התוכנה שבא עם המחשב נדפקה.. יש לי אוורסט, אמרו לי שזה יכול אבל היא לא מראה לי מעלות.. צריך להגדיר אותה ? או אולי תוכנה אחרת ?תודה ויום טוב אלון
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים תנסה להסיר ולהתקין את התוכנה שבא עם הלוח או להוריד גירסה יותר חדשה..באוורסט..יש תמונהויש מלא תוכנות כמו MOTHER BOARD או SPEED FAN...(שהייתי סומך עליה פחות..)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים תנסה להסיר ולהתקין את התוכנה שבא עם הלוח או להוריד גירסה יותר חדשה..באוורסט..יש תמונהויש מלא תוכנות כמו MOTHER BOARD או SPEED FAN...(שהייתי סומך עליה פחות..)למה?
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים אוקיי עוד שאלה אחת, כנראה אחרונה מה זה AMBIENT GPU ?? זה ה"סביבה" שליד הליבה>>הזכרונות וכו.. ולמה כי היא בדך כלל בזייפת או מראה טמפ' שלא קשורות ומזהה לפעמיים חיישנים שהם לא שם...(אבל אם היא עובדת אצלך סבבה אז תהנה..)
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים מחבר אוקיי תודה, ומה דעתך על זה אחרי משחק לא עם גרפיקה הכי [פרוולושן 5] ???
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים איזה כרטיס מסך יש לך..(ותבדוק בדרייברים תטמפ')???וזה די גבוהה...(וטמפ' אחרה שאתה יוצא מהמשחק יורדת משמעותית..)..לא נראה לי הגיוני אולי יש זיוף בחיישן באוורסט תנסה תוכנה אחרת ותראה מה קורה..
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים אוקיי תודה, ומה דעתך על זה אחרי משחק לא עם גרפיקה הכי [פרוולושן 5] ??? אם החיישן שלך לא מזייף הכרטיס יכול להתפוצץ בקרוב.
פורסם 2005 בנובמבר 1320 שנים מחבר יש לי X800XL.. עכשיו שוב לשאלה הראשונה איזה תוכנה עוד אני יכול לבדוק כי באמת לא בא לי שהכרטיס יתפוצץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.