עבור לתוכן

עכשיו, בקולנוע המאולתר הקרוב לביתכם!!1 - Sagi & Nitzan Do Haifa

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אא ועוד משהו קטן בעל הטויוטה תעשה לה טיפול דחוף..(היא לא נשמעת כמו 1.6 ליטר משהו יותר בכיוון של 1-1.3 ליטר..)

Wha?!... :screwy:

• תגובות 37
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

העלייה הזו שרציתם לעשות אותה ונכנסתם שם לחד סטרי, עשיתם אותה בסוף?

כי זה באמת אחלה כביש, תמיד בחזרתי מה"סיטי-הול" זכרונו לברכה, הייתי מרביץ אותה, נחמד :smile1

הייתם צריכים לעלות את דניה...עליות הרבה יותר תלולות ממה שעשיתם...הטרופר לשעבר של אבא שלי זחל קצת בעליות....

החלפנו לא מזמן לטריילבלייזר...

מה הקשר?

יש מליון במפרים, פעם ניסיתי לעשות את כל דניה בהילוך רביעי, לא כ"כ הלך, אבל אפשרי בהילוך שלישי

פורסם
  • מחבר

העלייה הזו שרציתם לעשות אותה ונכנסתם שם לחד סטרי, עשיתם אותה בסוף?

Nope, נעשה אותה בפעם הבאה... :)

פורסם

אחלה עליה

רצוי לעשות אותה אחרי 5

שיש קצת אור

והערבים ישנים

דבר איתי פעם הבאה שאתם באזור, אני יראה לך מה זה איכות ארית :xyxthumbs:

פורסם

אני לא יודע מה להגיד... שגיא Get A Life... דחוף... יום שישי לנסוע לחיפה ולחזור? תגיד לי מה נסגר איתך? לך שב בפאב שתה בירה עד הבוקר ותחזור הביתה.

פורסם

אני לא מאמין שכרגע בזבזתי 10 דקות מהחיים שלי על לראות 2 אנשים שנוסעים

למקדונלדס וחוזרים , זה היה כל כך, אבל כל כך לא מעניין :screwy::bash:

פורסם

אני לא יודע מה להגיד... שגיא Get A Life... דחוף... יום שישי לנסוע לחיפה ולחזור? תגיד לי מה נסגר איתך? לך שב בפאב שתה בירה עד הבוקר ותחזור הביתה.

:xyxthumbs:

פורסם

Wha?!... :screwy:

אולי זו רק הרגשה, אבל נראה כאילו הרכב "מתאמץ" לעלות את פרויד. mind you, עליתי את 'פרויד' עם הרכב הזה (קורולה 2001-2002 כמדומני) לא מעט פעמים *הרבה* יותר מהר.

לפי דעתי מדובר ביחידת כוח איכותית ביחס למחיר\מתחרים בקטגוריה: מנוע חזק וחסכוני (בלוק+ראש אלומניום ותזמון שסתומים משתנה הוכנסו לשימוש החל מ-2001) המשודך לתיבה יפנית טיפוסית (AKA, "טיפשה" אך נמרצת מאד); בסה"כ רכב זריז למדי ונוח... פשוט נראה (ונשמע) כאילו האוטו "לא סוחב".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים