עבור לתוכן

חייב עזרה דחופה!!! המחשב עושה ריסט כל פעם שנכנסים לחלונות

Featured Replies

פורסם

אמממ החלפתי לוח אם ורם לפני יומיים פרמטתי את המחשב ומאז (וגם לפני) כל פעם שזה מגיע ל- LOADING של החלונות המחשב עושה ריסט...

מידי פעם כמשחשק למחשב הוא כן עובר את זה ונכנס לחלונות והכל פועל כרגיל... (כמו עכשיו)

ניסיתי להחליף את המעבד למשהו אחר והיתה את אותה הבעיה...

כנ"ל לגבי נסיון עם רם אחר.

יש למישהו מושג למה? איך הגיוני שזה פעם נכנס ופעם זה עושה ריסט?

פורסם

איזה ווינדוס?

פורסם
  • מחבר

windows xp pro with SP2

וזה פשוט מוזר... כאילו היום הדלקתי את המחשב זה עשה ריסט פעמיים ואחרי זה נכנס... מה הקטע !?

פורסם

תלחץ F5 כשאתה מדליק תמחשב.

בתפריט שנפתח בחר Last know Good configurations.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר - אותו הדבר...

יש מצב שזה משהו בלוח אם? כי זה הדבר היחידי שלא בדקתי עם רכיב אחר... כל השאר ניסיתי בכאלו ש100% עובדים

פורסם

זה לא נשמע לי כמו תקלה ברכיב מאחר שאתה אומר שהוא מגיע לשלב הטעינה.

פורסם
  • מחבר

אממממ תראה... לפני שהחלפתי הכל היה מותקן (אותו חלונות מאותו הדיסק) כבר חודשים... אחרי שהחלפתי היתה את הבעיה אז חשבתי שפרמוט יעזור... ובסוף הגעתי לאותו הדבר... אז אני לא חושב שזה מהחלונות...

דבר מוזר ביותר...

אמממ יש מצב שזה קשור למשהו בטמפ' במעבד? כמה הטמפ' צריכה להיות במצב תקין? אני חושב ששלי בסביבות ה-40 ככה...

פורסם

ריסט אוטומאטי ביטלת?

1) לחיצה ימנית בעכבר על המחשב שלי ואז לחיצה על כפתור מאפייניםProperties/

2) תעברו ללשונית מתקדם/Advanced

3) תלחצו על כפתור ההגדרות/Settings השלישי ברשימה(Startup and Recovery)

4) בחלון שנפתח לכם , תורידו את סימון ה-V מהאפשרות של הפעלה אוטומטית מחדש(Automatically restart) הנה תמונת מסך שתדגים לכם איך זה

פורסם
  • מחבר

לא בטלתי, אבל זה עושה ריסט לפני שזה בכלל נכנס לחלונות... אז אתה באמת חושב שזה מזה?

אני לא ממש רוצה לעשות ריסט עכשיו לבדוק אם זה סידר את הבעיה כי יכול להיות שאני לא אחזור :\

פורסם
  • מחבר

מצטער על הספאם, אבל אני חייב שמישהו יעזור לי...

אמממ אמרו לי שזה יכול להיות מחימום יתר של המעבד בזמן העלאת החלונות - החלפתי מאוורר ומערכת קירור והמשחה הזאת - לא עזר

יש למישהו עצה אחרת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים