פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3165332,00.htmlynet קחו את הכתבה על 6600GT שדן כתב לארת ושם קפצו אנשים חכמים ואמרו שזה אתר של תיכוניסטים בני 17 בערך שלא מבינים כלום רק מודינג ושופינג חחחחושזאת כתבה חובבנית נו באמת אני מזה בטוח שאלה טכנאי מחשבים הומאוים!!!
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחח רק בישראל ירשמו כתבות עם תוכן מטומטם כל כך עדיף שYNET ישארו מחוץ לקטע של המחשבים אם ככה
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים ^^^ זאת כתבה שלנו (בגירסה מקוצרת) יא ליצן.. מה שמטומטם זה התגובות, לא הכתבה..
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים חחח יבשתה תבן אדם :\ חבל שככה המצב בארץ :\ אנשים שופטים מבלי לקרוא לעומק לפני
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים אתה יכול לראות מהתגובות כמה אנשים טיפשים יש בארץ... אעלק "טוב שנזכרתם, יש כבר 6800".. כלכך טיפשים.. משווים כרטיס high-end לכרטיס value.. מה גם שבמילא ה-6600 יצא אחרי ה-6800.. : אגב, תגובה 30 שם זה אני בכינוי הספרותי שלי.. גם תגובה 31 שווה קריאה..
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים תשלח את הערנב :\ יחנך אותם קצת :\ שאני יגמור לקרוא אני יערוף תעודה עריכה: חחח אני פה מתגללגל על הריצפהההה LOL ROFLMO איזה שתיקה הם קיבלו אחריך הכנסתה להם כהוגן
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים אחד התגובות הדפוקות שם זה של אלה שאומרים כתבה חובבנית של תיכוניסטים וגם של הדפוק נראה לי זה 32 שרשם מי קונה כרטיס מסך ב-1000 ש"ח... אני עניתי אחריו מעניין עם העלו את התגובה שלי תראו תגובה 9 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחח רק בישראל ירשמו כתבות עם תוכן מטומטם כל כך עדיף שYNET ישארו מחוץ לקטע של המחשבים אם ככה מה אתם אומרים, לצחוק או לבכות?
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים קיצר אני מקווה שYNET שופטים לפי מקצועיות הכתבה ולא לפי תגובות מפגרות של אנשיםשקופצים כמו חמורים בגלל שהם בטוחים שהם גילו את אמריקה שנושא הכתבה לא חדשאני אישית הייתי רוצה לראות יותר כתבות של hwzone במקומות מיינסטרים כמו YNET , להעלות שם קצת את הרמהלדעתי נעשתה פה טעות טקטית שנתתם להם כתבה ישנה, אפילו שהיא אחלה כתבה ראיתם מה דעת הקהל, אין מה לעשותרוב הציבור הם קופים עילגים שרק רוצים מידע על מה הכי חדש ומה הכי אין , לא מה ישתלם להם יותר ...
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים קיצר אני מקווה שYNET שופטים לפי מקצועיות הכתבה ולא לפי תגובות מפגרות של אנשים שקופצים כמו חמורים בגלל שהם בטוחים שהם גילו את אמריקה שנושא הכתבה לא חדש אני אישית הייתי רוצה לראות יותר כתבות של hwzone במקומות מיינסטרים כמו YNET , להעלות שם קצת את הרמה לדעתי נעשתה פה טעות טקטית שנתתם להם כתבה ישנה, אפילו שהיא אחלה כתבה ראיתם מה דעת הקהל, אין מה לעשות רוב הציבור הם קופים עילגים שרק רוצים מידע על מה הכי חדש ומה הכי אין , לא מה ישתלם להם יותר ... בזה אתה צודק
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים " מי המפגר שיקנה כרטיס מסך ב 1000 שקל?" בדוק הוא יושב עכשיו על VOODOO3 ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.