עבור לתוכן

בעיה בזיכרון הוירטואלי-אם לא קשור לכאן אז להעביר בבקשה

Featured Replies

פורסם

כשאני מתקין משחק כלשהו וגולש באינטרנט אז מופיע לי הודעה למטה ורשום לי שיש כמות מועטה מידי של זיכרון וירטואלי.

ויש לי 1G זיכרון לא נראה לי שזה צריך להוות בעיה.

וגם שאני מפעיל את התוכנה 3DMARK05 יש לי אותה בעיה.בהתחלה הכל עובד טוב מאוד ורואים את המשחקים האלה באיכות מעולה ואחר כך זה יוצא חזרה לווינדוס רשום לי את הבעיה הזאת עם הזיכרון הוירטואלי ואז זה חוזר לתוכנה הזאת(3D MARK) ורואים הכל באיכות מגעילה וזה רץ על 1-2 FPS.

אני חייב עזרה זה כל כמה זמן מופיע לי.

אם לא קשור לכאן אז להעביר בבקשה

תודה רבה

מצורף תמונה-למטה בצד שמאל

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם באמת יש לך 1g זיכרון זה אומר שזה או באג בוינדאוז או שיש לך רק 512 וגם אז זה לא הגיוני שהוא יציק לך יותר מידי

הייתי מציע לך ליסרוק וירוסים ואד ווארים

ואם זה לא עוזר אין לי רעיון חוץ מפורמט

פורסם
  • מחבר

המחשב חדש אחי כבר לפרמט?

פורסם

מועבר לתמיכה טכנית

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי

פורסם

תבדוק על כמה מוגדר הזיכרון הוירטואלי שלך..

פורסם
  • מחבר

גודל התחלתי 1256

גודל מירבי 2512

פורסם

זיכרון וירטואלי מאוחסן על הדיסק הקשיח.

תשנה את ההגדרות שלו למצב שXP שולט בו לחלוטין.

כפתור ימני על המחשב שלי, אפשרויות, מתקדם, ביצועים, מתקדם, זיכרון וירטואלי.

(תרגמתי מאנגלית, אולי זה טיפה שונה מהתרגום של מיקרוסופט)

פורסם

או שתשנה אותו למצב שהווינדוס שולט

או שתגדיל אותו ותראה מה נסגר..(נגיד ל1500-3000..או משהו בכיוון..)

פורסם
  • מחבר

לא עוזר אחי...

מישהו יכול לעזור לי,זה מגיע למצבים שאני לא עושה כלום במחשב ומופיע לי השגיאה הזאת ואני מנסה לעשות הפעלה מחדש והוא רושם שאין מספיק זיכרון.

כן עד כדי כך

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה...

מישהו יכול לעזור לי,זה מגיע למצבים שאני לא עושה כלום במחשב ומופיע לי השגיאה הזאת ואני מנסה לעשות הפעלה מחדש והוא רושם שאין מספיק זיכרון.

כן עד כדי כך

פורסם

אני מנחש שבאיזשהו שלב אתה הוספת למחשב את הג'יגה זכרון הזה...

עכשיו תבין דבר אחד אחרי שהווינדוס מותקן לפעמים ההגדרות צריכות להיות משונות ידנית ! כלומר הווינדוס בדר"כ אינו מתאים עצמו לשיפורים

אני יכול להגיד לך שפורמט יפתור לך את כל הבעיות במחשב במידה ואתה לא רוצה לפרמט עשה update או reinstall מדובר רק בכמה דקות שהווינדוס יתאים את עצמו מחדש לחומרה שנמצאת אצלך במחשב לפי דעתי זה יפתור לך את הבאג...

כי אם ניסית לשחק עם ה virtual page file במחשב שלך ועדיין הוא רושם שאין לך מספיק זכרון למרות שיש לך ג'יגה אז אני לא חושב על פתרון אחר

( ואני דיי בטוח שיש לך ג'יגה זכרון בראם אבל אל תשכח שאתה גם צריך לפחות 2.5 ג'יגה לזכרון הווירטואלי שלך ! אז בדוק שאכן יש לך 2.5 ג'יגה זכרון פנוי בכונן C אם לא זאת הייתה הבעיה שלך ועליך לפנות מקום בכונן ... )

פורסם
  • מחבר

לא אחי זה מחשב חדש.

איך עושים REINSTALL או UPDATE?

תודה אחי

פורסם

כאשר אתה משתמש במנהל המשימות, אתה מבחין באפליקציה שזוללת לך את הזיכרון ?

תן צילום מסך כאשר הבעיה מתרחשת של Windows Task Manager בלשונית של Processes ותמיין לפי שימוש בזכרון. משהו חייב לאכול לך 1 גיגה של זכרון אם חלונות רוצה עוד.

1 גיגה זכרון אמיתי ועוד שניים וירטואלים זה 3! המחשב שלך צריך להסתפק בהרבה פחות מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים