פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים אני יודע שזו בעיית דרייברים/קצב רענון...קיבלתי FX5200 חדש מהקופסה (רק זמני, הלך לי הכרטיס המקורי שלי - בטיפול).הבעיה היא שכשאני מתקין דרייברים של NVIDIA אז בכניסה ל-WIN המסך משחיר וצריך לכבות את המחשב (/ריסטרט).כשאני מוחק את הדרייברים ועובד עם דרייבר ברירת המחדל של WIN אז הכל בסדר (אבל אי אפשר לעבוד ככה... איטי ביותר).מה עושים?
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים איזה גרסה של הדרייברים ניסית?זאת שבאה עם הכרטיס או מעודכנים מהאתר? תנסה כמה גרסאות עד שאחת תעבוד
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים תתקין דרייברים חדשים ואז לפני שהמחשב עולה תלחץ F8 ואז VGA וזה יסתדר לך עם הוינדוס
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מחבר איזה גרסה של הדרייברים ניסית?זאת שבאה עם הכרטיס או מעודכנים מהאתר? תנסה כמה גרסאות עד שאחת תעבודאיזו לא?מהאחרונה, 81.85_forcewareועד 61.77 כמובן שביניהן עשיתי הסרה מסודרת, ואתחול.תתקין דרייברים חדשים ואז לפני שהמחשב עולה תלחץ F8 ואז VGA וזה יסתדר לך עם הוינדוסברור שניסיתי אבל מה זה עוזר? זה מעלה את המחשב עם דרייברים ברירת מחדל של XP ולא עם אלה שלך NVIDIA.בכל אופן וודאי שזה עובד אבל באתחול הרגיל שאח"כ יש את אותה בעיה:שכשאני מתקין דרייברים של NVIDIA אז בכניסה ל-WIN המסך משחיר וצריך לכבות את המחשב (/ריסטרט).עוד רעיונות בבקשה?
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים הממ גם לי היתה הבעיה מתישהו אבל אינני בטוח מה היה הגורם, זה היה מזמן.תנסה למצוא אולי דרייברים ממש ישנים?
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים 52.16 גם לא עזר. והנה תמונה מתוך VGA MODE: יכול להיות שאולי לקחת דרייבר שלא מתאים למערכת ההפעלה
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים החלון שגיאה הזה מודיע לך שהדרייברים שהתקנת הם לגרסה ישנה יותר ש לווינדוס ממה שיש לך
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים מחבר תגידו אתם חושבים שאני טירון?לקחתי את הכי חדשה ועד הכי ישנה שמצאתי:מהאחרונה, 81.85_forcewareועד 61.77 כמובן שביניהן עשיתי הסרה מסודרת, ואתחול.ואח"כ52.16 גם לא עזר.ברור שהורדתי דרייברים של XP ולא של WIN אחר...
פורסם 2005 בנובמבר 1220 שנים תנסה לאפס את הביוס לערכי ברירת המחדל שלו, אני יודע שזה נשמע לא קשור אבל לפעמים עם התקנת כ.מסך חדש משתבשות ההגדרות של ה-ACPI בביוס וזה גורם לבעיות.בדקת את הכרטיס על מחשב אחר?, אולי הכרטיס תקול?
פורסם 2005 בנובמבר 1420 שנים חח בעבודה שלי היה אותו כרטיס מסך עם בדיוק אותה הבעיה. החליפו אותו וזה הסתדר. הבעיה שהחליפו אותו בכרטיס מסך זהה.. לפי ההודעה שלך אני רואה שזו בעיה משותפת. נראה כמה זמן יחזיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.