פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים logic!,ראה את הסטינגס שלי שיניתי מה שאמרת איך זה נראה לך עכשיו?עריכה:לא יאומן שאפשר למצוא את המחשק כבר בגרסא המלאה![attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים הצללים נראים רע מאוד,השאר נראה בסדר גמור.זו בעיה ברדאוןכרגע אין מה לעשות בנידון,עד שמישהו מ"הסמכויות" יתקן את זהד"א-תמונה מגניבה שצילמתי :-Xhttp://img443.imageshack.us/img443/3693/coolpiccie3hb.jpg
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים משהו יודע לפי מה הם קובעים את המהירות הסופית במסלול השני (הזמן) של האתגרים?
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים יש לי בעיה בהתקנת הדמו.אחרי שזה מחלץ מהzip הוא רושם לי את ההודעה הבאה(מצורף תמונה)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים משהו יודע לפי מה הם קובעים את המהירות הסופית במסלול השני (הזמן) של האתגרים?המסלול מחולק ל 5 חלקים אם אני לא טועה...כל חלק שאתה עובר, מופיעה לך הודעה של המהירות הממוצעת בחלק הזה...ואז מחברים את כל החמש.
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים הממ אפשר לפתוח ת'ראד של המשחק (לא דמו) או להפוך את זה?אם מישהו הגיע לשלב מתקדם יחסית, אני עם הפורש ושאני מגיע לרמה השניה שבאים SUV's כאלה פשוט אי אפשר לעשות EVADE הם בכל מקום, והם תמיד סוגרים עלי איכשהובראש הפורום יש דיון STICKY על הגירסא המלאה של NFS:MW.
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אחד המשחקים היפים ביותר בסידרה של NFSHP... NEED FOR SPEED 3 שנקרא גם HOT PRESUIT I היה נחמד מאוד עד שיצא הHOR PRESUIT II שדפק את כול העסק... וזה הכותר השלישי בסדרת הHOT PRESUIT רק עם שם יותר NIGGA... :DJsmile: O0 וזה ה-משחק בה" הידיעה אהבתי אותו מאוד המוזיקה חמודה מאוד והאפקטים פצצות... איזה כיף לחסל מכוניות משטרה ולהשאיר להם אבק הא?
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים זה יותר שילוב של HOT PERSUIT וUNDERGROUND my good man may i say that's the best couple ever NFSUG+NFSMW
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים אהלן חברה, אני נותן לכם אתגר קטן.לעשות תוצאה יותר טובה מזו.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים יש לי FX5200 128mb על איזה הגדרות לשים תמשחק? על ההגדרות שיעבוד לך חלק : מאוד נמוכות, הכי נמוכות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.