פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים לא הבנתי משהובמרוץ השני(של הזמן)זה שנמצא במאתגריםאיך המהירות הסופית מתחשבת?כאלו אני שמתי לב שהגעתי ל 290 קמ"ש אבל בסוף הוא כתב לי speed 176 -משהו כזהאתם יודעים איך המהירות הסופית נקבעת?אולי זה ממוצע?
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים הנה התוצאה הכי גבוהה שלי בשיצאה לי עד עכשיו:700 אלף דולרים[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים דווקא אני מצליח לשלוט מצויין ולעשות פניות גם בצורה מושלמת עם העזרה של ה- slow motion
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים מחבר כותרת הדיון שונתה:"NFS:MW התראד הרשמי".ובקשה לא להרוס את הדיון על המשחק הנפלא הזה עם ווארז וכל מה שקשור איליו. שהמשחק יפרץ מי שצריך לדעת ידע ומי שירצה יוריד ומי שלא יקנה וזהו.
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים כותרת הדיון שונתה:"NFS:MW התראד הרשמי". ובקשה לא להרוס את הדיון על המשחק הנפלא הזה עם ווארז וכל מה שקשור איליו. שהמשחק יפרץ מי שצריך לדעת ידע ומי שירצה יוריד ומי שלא יקנה וזהו. אחלה בחלה
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים סוף סוף חיכיתי לזה למשחק המלא שיוצא היום ב- 12 בלילה ובדיוק זה טטימינג מתאים כי מחר המחשב החדש שלי מגיע אני מבסוטטטטטטטטטטט !!!
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים מישהו יודע אם יש איזה ניטרו או איזה משהו שיכול לעלות את המהירות? וכמה זה המקדימום שהיגעתם? אני הגעתי ל327 קמ"ש
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים יש נייטרו...ויש מישהו ב-Nforce שהגיע ל-357 קמ"ש עם הפורשה.יופי שיש.....אבל איך אני פאקינג מפעיל אותו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.