פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים קניתי מחשב מקיי אס פי והיו לו המון מסכים כחולים.אחרי שבוע במעבדה שלהם אמר לי הטכנאי בסוף שהוא שכח לשים גמפר בהרד דיסק וזה גרם לכל הבעיות...הקטע הוא שההרד דיסק הוא בכלל SATA ועד כמה שידוע לי אין גמפרים לסטא.....הגיוני????מה אתם ממליצים לעשות?
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים לחכות עוד קצת ועם זה לא מסתדר איתם תבקש את המחשב בחזרה ואנחנו ננסה לעזור לך.
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מחבר לא הבנת אחי.המחשב כבר אצלי ועובד דווקא בסדר...הקטע הוא שאני רוצה לדעת ....אולי עבדו עליי ומשהו אחר דפוק במחשב..... איך טכנאי אומר לי שהוא הוסיף גמפר להרדיסק SATA כאשר אין בכלל גמפר לדיסק מסוג כזה?אם הוא שיקר עליי אני שולח מכתב להנהלה....רק תגידו ילי אם זה נכון שלהד דיסק SATA אין גמפר... יש או אין????
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים יש להם, אולי לא לכולם, אבל יש. וזה לא מה שיגרום למסכים כחולים, הבעיה יכולה להיות או בעיית חומרה (למשל, ספק דפוק) או בעיית תוכנה (דריברים דפוקים)
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים לא יודע לגבי הג'מפר, אבל בשביל לבדוק יציבות תוריד את התוכנות S&M וSuperPI.את SuperPI תריץ על בדיקת 32M.את S&M תריץ על 100% Load (יש כזו אפשרות בתוכנה) ובדיקה ארוכה (יש גם אפשרות כזו) ותבחר שהתוכנה תריץ בדיקת זכרונות מלאה וארוכה.כמובן שתריץ כל אחת בנפרד (כשתוכנה אחת מסיימת תפעיל את השנייה).ככה תוכל להיות בטוח שהכל יציב ובסדר.עוד דבר חשוב, תעדכן דרייברים של כל דבר אפשרי: כרטיס מסך,כרטיס קול,לוח אם (צ'יפסט),כרטיס רשת וכו'..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.