עבור לתוכן

מחפש מדיות טובות ואיכותיות לצריבה של DVD 4.7 ג'יגה !!

Featured Replies

פורסם

לא מצחיק ותעשה טובה אל תענה בכלל אם החלטת להיות הומוריסטי ולדבר שטויות על הבוקר.

לא להתעצבן בבקשה - ניסיתי להבהיר לו על דרך השלילה שאין מדיות דיוידי איכותיות ב-2 שקל.

לפי דעתי תיקח 25 יחידות  DVD-R של Ritek הם טיפה יקרים אבל איכותיים וטובים והבנתי שיש לדיסק שכבות מיוחדות נגד חום ושריטות.

סליחה שאני מתערב אבל ריטק G05 לא נחשבים איכותיים והרמה ירדה מאוד ביחס ל-G04.

תגידו איפה זה הייצור המקורי של המדיות ביפן ?

היצור הבלעדי של מדיות TAIYO YUDEN הוא ביפן בלבד. כל המדיות האחרות עם אותו הקוד שלא מיוצרות ביפן הן זיוף!!!!!

• תגובות 35
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא אומר לי כלום ה G שלך ולפי מה קבעת את השטות הזאת?? ביוחד את זאתי שאין מדיות איכותיות ב 2 שקל...

פורסם

אם לא אומר לך כלום ה-G הזה - מה כן אומר לך?

פורסם
  • מחבר

לא להתעצבן בבקשה - ניסיתי להבהיר לו על דרך השלילה שאין מדיות דיוידי איכותיות ב-2 שקל.

סליחה שאני מתערב אבל ריטק G05 לא נחשבים איכותיים והרמה ירדה מאוד ביחס ל-G04.

היצור הבלעדי של מדיות TAIYO YUDEN הוא ביפן בלבד. כל המדיות האחרות עם אותו הקוד שלא מיוצרות ביפן הן זיוף!!!!!

רגע אז מה המדיית קוד הכי איכותית שיש חוץ מה- TY ?אז תביאו לי משהו שלא יהיה קשה להשיג איכותי וטוב לא משנה כמה המחיר של 4.7 ג'יגה מהירות X8 אני צריך בערך 25 חתיכות אני רק פעם ראשונה יצרוב עם צורב DVD :jump:

פורסם

TAIYO YUDEN 8X - TYG02

TAIYO YUDEN 16X - TYG03

ותזהר מהחיקויים ההונגקונגיים.

פורסם

בואנה זה כולה מדיות לדיוידי התחלת להגזים כבר זה לא מעבד של מחשב תקנה של חברה טובה עם מחיר סביר אתה לא צריך להגזים וגם לא תראה הבדל בין המדיות חוץ מבמחיר.

פורסם
  • מחבר

בואנה זה כולה מדיות לדיוידי התחלת להגזים כבר זה לא מעבד של מחשב תקנה של חברה טובה עם מחיר סביר אתה לא צריך להגזים וגם לא תראה הבדל בין המדיות חוץ מבמחיר.

בעיקרון אני חושב בדיוק כמוך אבל לפי מה ששמעתי צריך דיסק טוב ל- DVD שיצרוב טוב ולא סתם ילך מהר... לזבל

הזול = ביוקר

פורסם

זה ממש לא ככה.. יש לך סמסונג ו TDK ו TEAC ועוד מלא שעולים 2 ש"ח לדיסק אם אתה רוצה להשקיע עוד טיפה קח Verbatim או Ritek וכו'.. שיוצאים לך סביבות ה 2.5-3 ש"ח לדיסק.

פורסם

שמע,זה נכון אבל חלקית,למשתמש ממוצע שסתם צורב איזה סרט או מידע שהוא לא ייגש אליו אבל רק שישכב לו הדיסק בלב שקט,אז נכון,מדיות זולות מספיקות.

כאלו שרוצים לצרוב מידע,בין אם זה סרט גיבוי או מידע חשוב,הדיסקים הזולים הם סיכון,קרה לא פעם שאנשים צרבו על דיסקים זולים מידע חשוב ו....אופה אחרי זמן לא כל כך רב המידע נעשה בלתי נגיש...יש הבדל גדול מאוד בין איכויות ה DYE בין מדיות פשוטות וזולות לבין מדיות איכותיות.

פורסם
  • מחבר

שמע,זה נכון אבל חלקית,למשתמש ממוצע שסתם צורב איזה סרט או מידע שהוא לא ייגש אליו אבל רק שישכב לו הדיסק בלב שקט,אז נכון,מדיות זולות מספיקות.

כאלו שרוצים לצרוב מידע,בין אם זה סרט גיבוי או מידע חשוב,הדיסקים הזולים הם סיכון,קרה לא פעם שאנשים צרבו על דיסקים זולים מידע חשוב ו....אופה אחרי זמן לא כל כך רב המידע נעשה בלתי נגיש...יש הבדל גדול מאוד בין איכויות ה DYE בין מדיות פשוטות וזולות לבין מדיות איכותיות.

זה מה שאני אחד שרק רוצה לצרוב מחברים משחקי מחשב וסרטים בפורמט DVD לא יותר מזה לא שום גיבוי ושום מסמך אז מדיה של LG או משהו אחר פשוט תספיק לי?

פורסם

אם זה לא מידע שחשוב לך,אז תעשה מה שאתה רוצה :P

שאני צורב משהו,אני רוצה שגם בעוד שנה שאני יכניס את ה DVD לכונן,אני אהיה מסוגל לקרוא ממנו.

פורסם
  • מחבר

אהה טוב הבנתי מה זה פתאום יכול להיעלם כאילו לא נצרב עליו כלום?

פורסם

כן, הבליטות המיקרוסקופיות שלמעשה "מחזיקות" את המידע, "נעלמות" כלומר מטשטש ההבדל בין '0' ל'1'

פורסם

קיצר אתם ממליצים על ורבטים דטה לייף?

אני חייב לציין שכל הכבוד לצה"ל שמחזיק את הדיסקים האלו.. ממש עזרו לי.

פורסם

זה ממש לא ככה.. יש לך סמסונג ו TDK ו TEAC ועוד מלא שעולים 2 ש"ח לדיסק אם אתה רוצה להשקיע עוד טיפה קח Verbatim או Ritek וכו'.. שיוצאים לך סביבות ה 2.5-3 ש"ח לדיסק.

TEAC?!?! דיסקים זבליים במיוחד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים