פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים איזה משחקים טובים לפי דעתכם יצאו בעל גרפיקה הכי טובה שיצאו עד היום? שדורשים מערכת חזקה כדי לפעול בצורה הטובה ביותר?כמו doom 3 וכאלה..??
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מחבר ניראה לי יצא המשחק:The Matrix: Path of Neo שמעתי שהוא גרפיקה טובה זה נכון?איזה עוד משחקים באמת יש של גרפיקה טובה בעל דרישות גבוהות ויפים?
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים Doom3Half Life 2Far cryQuake 4The chronicles of riddick: Escape from butcher`s bayF.E.A.RCall of duty 2
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים מחבר תודה חברה אחלה משחקים..אם משהו יש לו עוד המלצה על משחק טוב בעל גרפיקה חזקה הוא מוזמן להציע..
פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים אני לא יודע מה איתכם אבל המנוע של RIDDICK עושה לי ים של באגים לפחות בגירסה הראשונה של המשחק ללא הפאצ'ים. הכי מעצבן זה שפתאום אי אפשר לראות את השמות של האנשים (זה מרצד ומעצבן) ובחדרים שהאור מהבהב פשוט יכול לטמטם לי את השכל. כל המסך מהבהב בצורה מציקה. אבל יאמר לזכותם שהמנוע שלו רץ חלק לגמרי.
פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים Doom 3Quake 4וגם Riddik אם אני לא טועההם על אותו מנוע אז הם ממש דומים בגרפיקהיש גם BATTLEFIELD 2 שיש לו גרפיקה טובה
פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים Doom3 Half Life 2 Far cry Quake 4 The chronicles of riddick: Escape from butcher`s bay F.E.A.R Call of duty 2 + battlefield 2
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים לפי דעתי Call Of Duty 2 ו- BattleField2 נראים מדהימים.לפי דעתי הם המובילים כיום.
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים BF2 נראה נחמד.. מתוך כל המשחקים שהוזכרו גם NFSMW בעל גרפיקה מרשימה ומנוע בכלל לא כבד...והכי חשוב לציין זה את HL2 שכמובן מצטייד במנוע לדעתי הטוב ביותר.. גם איכותי וגם חלק!המנוע של HL2 לפי דעתי נותן כאן יחס ביצועים\איכות הכי טוב שיכול להיות ולא חשוב מה תגידו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.