פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים קיבלתי לוח GIGABYTE K8N PRO-SLI התקנתי את כל המערכת ויש לי כמה בעייות1. אחרי כל ריסט אני צריך להגדיר מחדש את הדרייברים של המקלדת (PS./2)2. יש לי כונן יחיד על המחשב וזה צורב של NEC ה 3550A אחרי שהתקנתי בעזרתואת הווינדוס ועשיתי ריסט הוא מסרב לקרא דיסקים...בהתחלה חשבתי שהבעייה בווינדוס אבל אחר כך פירמטטתי והתקנתי מחדש עם אותו כונן שלא עבד לפני ושוב חזרה הבעייה, אז החלפתי אותו לכונן CD ישן שהיה לי בבית והוא כן עובד.אולי משהו מכיר את הבעייה או יש לו רעייון??
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר אף אחד לא יודע???בבקשה תעלו רעיונות לפחות אני כבר השתגעתי!!!! :bash: :bash:
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים ללוחות ששל GIGA יש בעית תאימות של רכיבי חומרה עם הדרייברים שלהם.מה שיש לך זה כשאתה מאתחל את המחשב המקלדת אינה מתפקדת ויש צורך להכנס למנהל ההתקנים בכל איתחול.אני חושב שהמקלדת שלך היא PS2 והעכבר USB?אם כן תעביר דרך מתאם את העכבר ל-PS2 ותגיד אם זה עובד.
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים מחבר תודה רבה לכל העוזרים!!!! הבעייה עם המקלדת נפתרה אחרי שהעברתי את העכבר ל PS/2 ונכנסתי לביוס ושיניתי USB KEYBORED ENABLED וגם הדיווידי התחיל לעבוד... אין לי מושג למה אבל הכל עובד עכשיו!!!! תודה רבה לכולם!!!עכשיו אני יכול להנות מה TRANSFORMER שלי והמחשב החזק... :yelclap: :yelclap:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.