עבור לתוכן

עכבר אופטי- חייב לקנות יקר?

Featured Replies

פורסם

עד היום אני משתמש בעכבר כדורי רגיל של לוגי'טק. לפני כמה ימים החלטתי לקנות עכבר חדש וקניתי אופטי של TEAK ב40 שקל. כשחיברתי אותו נדהמתי לגלות שהוא ממש לא מדויק בתנועות איטיות, ושזה מאד קשה להתרגל לזה.(ניסיתי לקנפג בווינדוס אבל זה לא עוזר).

האם עכברים *אופטיים* של חברות נורמליות כמו מיקרוסופט ולוג'יטק אמורים לפעול כמו העכברים הכדוריים הישנים והטובים? לפני שאני הולך לזרוק כסף אני צריך לדעת.

פורסם

עד היום אני משתמש בעכבר כדורי רגיל של לוגי'טק. לפני כמה ימים החלטתי לקנות עכבר חדש וקניתי אופטי של TEAK ב40 שקל. כשחיברתי אותו נדהמתי לגלות שהוא ממש לא מדויק בתנועות איטיות, ושזה מאד קשה להתרגל לזה.(ניסיתי לקנפג בווינדוס אבל זה לא עוזר).

האם עכברים *אופטיים* של חברות נורמליות כמו מיקרוסופט ולוג'יטק אמורים לפעול כמו העכברים הכדוריים הישנים והטובים? לפני שאני הולך לזרוק כסף אני צריך לדעת.

כן, תלך על עכבר טוב של לוג'יטק ולא תצטער.

פורסם

יש כלל בחיים שאומר

שעל איכות משלמים

חח לא תמיד אבל ברוב הפעמיים

אם אתה רוצה עכבר טוב בסביבות ה150+- תקנה MX500

ואם התקציב שלך ממש מוגבל

אז כול עכבר אופטי של חברה נורמלית (לוגיטק/מיקרוסופט..) יעשה תעבודה..

פורסם

קח את הMX500 ב90שקל, אתה לא צריך יותר מזה. ואם ממש לא בא לך להוציא כסף על עכבר אז קנה אחד מהעכברים האלה של AY-TECH. קניתי אחד כזה מלפני 5 שנים ועד עכשיו הוא פועל מצויין

פורסם

ואיפה יש MX500 ב90 שקל..(לינק יעזור והכי קרוב שמצאתי זה 130..)??

פורסם

noacomp.co.il

לא יודע מה איתך, אבל אם תביא לי את העכבר החדש של לוג'יטק ב500 שקל הלייזר הזה או את הTEAC שלך, אני בטוח שעם שניהם אני יסתדר באותה מידה

פורסם

אתה ממש מוזר :screwy:

אני הרגשתי את ההבדלים מיידית שהחלפתי בין עכבר אופטי עלוב של מיקרוסופט לMX1K...

פורסם

וחפרתי קצת בנועה ואין זכר לMX500 (במיוחד לא ב90 שקל..)

ותאמין לי אחרה שתהיה עם עכבר "רגיל" ו"תעלה" לMX או כול עכבר איכותי

תאמין לי שאתה תרגיש תהבדל אין מצב שלא (ואם אתה אומר שלא אז אתה..)

פורסם

היה לי עכבר מסריח של PINE, עכבר מסריח הכי זול של מייקרוסופט, עכבר של סמסונג ועכשיו יש לי MX500, אין לי בעיה עם אף אחד מהם ההבדלים היחידים שאני שם לב אליהם זה הנוחות, בה הMX500 מנצח. מבחינת DPI, דיוק וכל החרטא, לא הרגשתי כלום.

פורסם

היה לי עכבר של SAMSUNG ממש ממש לא משהו!!!

אז קניתי אלחוטי+לייזר של לוגיק ואז סתם ככה עוד 2 עכברי לייזר אז עכשיו יש לי 3 עכברים למחשב 1 ואני בכלל לא יודע אך הגעתי למצב הזה :screwy:

מנסיון אישי עם SAMSUNG MICROSOFT ולוגיק וכמה עכברים זולים אצל חברים לוגיק הכי טובים :smile1:

פורסם

היה לי עכבר מסריח של PINE, עכבר מסריח הכי זול של מייקרוסופט, עכבר של סמסונג ועכשיו יש לי MX500, אין לי בעיה עם אף אחד מהם ההבדלים היחידים שאני שם לב אליהם זה הנוחות, בה הMX500 מנצח. מבחינת DPI, דיוק וכל החרטא, לא הרגשתי כלום.

אצלי בדיוק אותו דבר :D

וואלה גם אני עכשיו לא מצאתי את הMX500 אצל נועה, בטח הם לא מייבאים את זה יותר...

פורסם

גם אני חשבתי ככה...

היה לי 3 שנים עכבר אופטי של SAMSUNG

לאחרונה החלפתי לסט אלחוטי של לוג'יטק [ה-LX500] שכולל בין השאר עכבר עם 800DPI

ההבדל הוא עצום במידה שלא תאמן....

רק אחרי שניסיתי להשתמש מאוחר יותר בסמסונג הישן,הבנתי פתאום כמה הוא היה חרא ולא נוח....

לא מבין איך בכלל השתמשתי בו 3 שנים :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים