פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים הייי...אז ככה בקרוב אני מתחיל ללמוד בביצפר C ואחר כך C++אני אשמח אם מישהו פה יתן לי תוכנה שתעשה בשבילי הכל..תוכנה לכתיבת הקוד,דיבאג וכמובן הידור של הקוד והרצה..יש לי אתMicrosoft Visual Studio .NET 2003ואין לי שמץ של מושג מה לעשות ?!?!מסובכת בצורה רציניתאני רוצה תוכנה נוחה ושיהיה קל לעבוד איתה..אין לי שום בעיה של משאבים..תודה רבה לעוזרים..
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים אני ממש לא רוצה תוכנה חינאמית...אין לי בעיה של כסף..אז אשמח אם תתנו לי משהו יותר רציני..אבל עדיין לא לשכוח את מה שכתבתי בהודעה למעלה..
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים יש לי תוכנה אבל היא לא לקניה הוא משהו היא מאוד קלה ומאוד ברורה גם כאני התחלתי ללמווד אז אני הששתמשתי בה אני מחפש בנתיים דרך לעלות אותה לאת כי יש לי אותה בדיסק
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים אממממממ...תוכל לתת לי כאן שם?ואני מחפש תוכנה רצינית שתתן לי את כל הפתרונות שאני מחפש..
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים לא אמרת מה אתה רוצה לעשות איתה.Dev-Cpp היא סביבה שלמה וסטנדרטית ל- C/C++.אם אתה מחפש משהו יותר מקצועי לאפליקציות windows, יש לך את VisualStudio 2005 (חדש, יצא השבוע בגרסא סופית) כולל הגרסא החינמית (אבל מכילה את כל מה שצריך) Visual Studio Express 2005.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים זה שתוכנה היא חינמית לא אומר שהיא לא טובהראה דוגמא לינוקסבכל מקרה DEV-C++ מכילך בתוכו את המהדר GCC שאומרים שהוא הטוב ביותר שקייםוכן מכיל בתוכו כל מה שאתה צריך הסיבה היחידה לקנות משהו אחר זה אם אתה חייב תאימות לאיזו סביבת C++ שקיימת היכן שאתה לומד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.