פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים המחשב קורס לי כל הזמן ניהיה מסך כחול ואני לא מבין איך אני מנתח את הקבצים שמראים מה הבעיה
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר כןןןן אבל לא ממש הבנתי וגם יש את התוכנה שמנתחת את הקבצים ויש במדריך לינק למעבד 32 ויש 64 ואני לא מצליח להתקין את 64 כי זה רושם לי שחבילת ההתקנה אינה תומכת במעד זה ויש לי מעבד AMD64 3000 אז אני לא מצליח דרך המדריך
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר http://www.megaupload.com/il/?d=BBBW3QY7זה הלינק לקבצים הדראפ שלי עם אתה יכול לנתח אותם אני יודה לך מאוד מאוד
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר אחי זה לא נותן לי כי זה קבצי rar וזה רושם שלא ניתן לעלות את זה לאתר כי זה לא בפורמט המותר
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים זה נובע מקובץ של הדרייברים של נוידיה (Nv4_disp.dll)תסיר ותתקין אותם מחדש או שתשנה גירסה..(כמובן תמיד רצוי לעדכן את כול הדרייברים של החומרה של המחשב..)
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר ואלה אחי אני מזה מודה לך ...........כבר הייתי במצב יאוש כבד לא ידעתי מה לעשות.............אני מקווה שזה בטוח הבעיה תגיד יש עוד בעיות או שזה הבעיה שהייתה בכל הקריסות...?
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים זאת הבעיה (לפי הקבצים..)תעדכן של הכרטיס מסך אם עדין יש בעיות (תנסה כמה גירסאות של הדרייברים חדש/ישן..) תעדכן את כול הדרייברים במחשב ותרא מה קורה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.