פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים שלום.אני זקוק לעזרתכם עם הבעיה הזו:אחת לכמה זמן - לא קבוע ולא תלוי בתוכנה כלשהי או באינטרנט - המחשב עושה ריסטרט.מדובר במחשב P4 1700 .החלפתי כרטיס מסך, ניתקתי כרטיס רשת ומודם, אבל זה עדיין קורה מדי פעם.שמתי לב שלמרות שקבעתי לו שיתן מסך כחול לפני כיבוי - זה לא קורה, וגם אין כלל קובץ ב MINIDUMP .בדיקה עם MEMTEST - הראתה שהזכרונות תקינים.פתחתי את המארז:מלבד אבק מצאתי שהקבלים מעט (אבל מעט) נפוחים, אני לא בטוח שזה ברמה של "סיימו את חייהם".אני זקוק לעצה או רעיון.תודה רבה.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים עיינת קצת פה..??http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0ותבדוק יש מצב שהתקייה מוסתרת..(מאמין שבדקת אבל ..)אם לא עוזר..מה הוא רושם לך במסך הכחול..(שם של קובץ..)??
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר קראתי כבר...העניין הוא שאין מסכים כחולים. למרות שהגדרתי לו לתת לי מסך כחול.פשוט נכבה ונדלק.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר אכן ג'נרי !!!מזה 4 שעות שהמחשב עם ספק חדש - טפו טפו אין כיבוי בינתיים.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.