עבור לתוכן

קניית נתב חדש.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תשמע אני לא יודע למה הוא מתייחס ל 100 כסיומת 0

זה ראוטר קצת מוזר אבל תמיד אפשר להגדיר כתובות אחרות.

אתה יכול לקבוע בראוטר לדוגמא שיקצה רק כתובות מ 2 עד 9 (אם 8 מחשבים זה מספיק לך)

זה נעשה באיזור ההגדרות של DHCP.

ואיך אני עושה זאת?

אה והראוטר שלי כרגע לא עובד, חיברתי את המחשב של אבא שלי בחיבור הקודם והרגיל של בזק, שמתחבר יש למודם (במחשב שלי זה לא עובד) והראוטר לא עובד, ואין לי חוברת הדרכה או דיסק, ניראה לי אני מחליף ראוטר, לראוטר מוכר, משהו שיעבוד ויהיה קל לפתוח בוא פורטים, יש המלצות? משהו זול וסביר....

תודה

פורסם

אומנם אני לא מכיר את הנתב שלך

אבל המדריך הזה נראה די ברור

http://www.zcom.com.tw/support/manual/XG-2000manual.zip

לפני שתרוץ לקנות נתב חדש תנסה לקרוא את הקטע על DHCP זה בעמודים 13-16 במסמך שנתנו לך פה (סעיף 3.2.2)

יש שם תמונות ומוסבר איך לבחור טווח כתובות, איך לקבע כתובת IP, ואיך להגדיר Port Forwarding.

רק המעז מצליח.

פורסם
  • מחבר

לפני שתרוץ לקנות נתב חדש תנסה לקרוא את הקטע על DHCP זה בעמודים 13-16 במסמך שנתנו לך פה (סעיף 3.2.2)

יש שם תמונות ומוסבר איך לבחור טווח כתובות, איך לקבע כתובת IP, ואיך להגדיר Port Forwarding.

רק המעז מצליח.

סבבה, אבל אני אומר שהראוטר שלי כרגע בכלל לא עובד, אין לי מושג איך לתקן.

פורסם

אולי אתה מתכוון לא מחובר.

אם תחבר אותו לחשמל ליד המחשב שלך ותשחק בקונפיגורציה לפי הספר.

אתה לא צריך להיות מחובר ל ADSL בשביל לשחק וללמוד את ההגדרות רק לחבר למחשב. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אולי אתה מתכוון לא מחובר.

אם תחבר אותו לחשמל ליד המחשב שלך ותשחק בקונפיגורציה לפי הספר.

אתה לא צריך להיות מחובר ל ADSL בשביל לשחק וללמוד את ההגדרות רק לחבר למחשב.  :xyxthumbs:

מחובר מחובר, אפילו ב"חיבורי רשת" אז הוא מראה לי מתחת לסימן של ההתחברות של השני מחשביפ, כתוב, מחובר כולל חומת אש, אבל כשאני לוחץ על האינטרנט זה לא עובד, זה ניהיה לי רק מאתמול בלילה...

פורסם
  • מחבר

טוב שמהו, הראוטר שלי בכלל לא עובד, אז אני מחובר למחשב בחיבור רגיל כרגע, האם צריך לפתוח פורטים גם במודם בשביל להוריד מהר?

• 11 חודשים מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים