פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים יש לי את שני האנטי ווירוסים ,בעבר העדפתי את אוויסט היום אני כבר לא בטוח ,כי בכל מקום אומרים שקספרסקי טוב יותר מה דעתכם ?
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים ברור שקספרסקי!אבל הוא מכביד מאוד על המערכת.אם AVAST מספק אותך ואין לך וירוסים או בעיות במחשב תישאר איתו,הוא מספיק טוב כדי להגן על המחשב בצורה סבירה.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים יש לי את שני האנטי ווירוסים ,בעבר העדפתי את אוויסט היום אני כבר לא בטוח ,כי בכל מקום אומרים שקספרסקי טוב יותר מה דעתכם ? שמע היתכוונתה שכולם אומרים שנוד32 יותר טוב! אחי לך עליו לא לוקח משאבים!
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מה??קספרסקי לא לוקח הרבה משאבים ובטח פחות מנורטון וכל הנחשבים!ולדעתי הוא מוצא הכי הרבה וירוסים ומתעדכן כל כמה זמן(אפילו כמה פעמים ביום) ותאמין לי שניסיתי הרבה אנטי וירוסים, בקשר להכבדה לא יודע איזה הכי קל אבל קספרסקי הכי אמין ומוצא וירוסים שאף תוכנה לא מוצאת!
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים עוד ויכוח של מי יותר טוב מהאנטי וירוס האלה מתוך 13546484673 תרדים כבר לא נמאס חברה..תעשה חיפוש תאמין לי שתמצא מספיק תשובות (והכי מומלצים הם הנוד32 וקספרסקי..אז די..)
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים אני אישית הכי אהבתי את הAVAST שאיתו המחשב עובד ללא רבב חודשים ארוכים בלי אפילו סריקה אחת של ספייוור פשוט מדהים! עם הקספרסקי נאלצתי לבצע סריקות תכופות של תוכנות כמו AD AWARE וכו' אבל עם האווסט ממש לא... אנטי ווירוס מעולה וגם בחינם.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים יש לי שאלה קשורה...איזה אנטי וירוס מתאים ל 64 BIT?חווץ מנורטון?אחי לך על NOD32 64BIThttp://www.eset.com/download/download.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.