עבור לתוכן

ציפצופים מהמחשב- אם לא תעזרו אני אצטרך טכנאי

Featured Replies

פורסם

אחותי שיחקה במחשב שלה פתאום הוא נתקע והיא הפעילה מחדש

אחרי שהיא הפעילה מחדש המחשב התחיל להשמיע ציפצופים מהירים מהלוח אם

התחלתי להוציא חלקים ולחבר לאט לאט אך עדיין ציפצף השארתי רק דברים בסיסיים זיכרון כ"מ ומעבד בדקתי קבלים כלום לא נפוח

עדיין לא

מה עושים?

מפרט מעבד AMD דיורון 1100+

לוח אם משהו של ELITE GROUP

כרטיס מסך- רדיאון 9200-חדש

כרטיס קול קריאטיב משהו-חדש

פורסם

תאפס את הביוס ... זה מעין 3-2 פינים שיוצאים החוצה מהלוח בדר"כ ליד הבטרייה או השבב של הביוס שים עליהם איזשהו ג'מפר ל 3 שניות ( אל תשכח להוציא את המחשב לגמרי מהחשמל ) ותוציא חזרה אם עדיין יש לך תקלה זה בזכרונות או בכ.מסך או שהמעבד לא יושב טוב ... מה שלא נראה לי ....

אם מצאת ואתה לא בטוח שאלו הפינים הנכונים בדוק את התנאים הבאים :

1.בקרבת הבטרייה של הלוח אם

2.בקרבת השבב של הביוס של הלוח אם

3. צריך להיות כתוב בקטן לידם Clear CMOS בדר"כ

שים לב !

אם מדובר ב 2 פינים בלבד פשוט הוצא מהחשמל את המחשב חבר ג'מפר ( אם אין לך שלוף מההארד דיסק או מהסידי רום אבל תזכור מאיפה שלפת אותו !!) שים 5 שניות את הג'מפר תוציא תחזיר לחשמל תחזיר את הג'מפר ותדליק

אם מדובר ב 3 פינים ( נראה לי שזה המקרה שלך ככה זה בלוחות ישנים יחסית ) אז כנראה תמצא שם את הג'מפר והוא יהיה על 2 פינים פשוט שים אותו על האחד שחופף ועל השלישי שלא מחובר כלומר אם נגיד יש לך ג'מפר שיושב על פין 1-2 אז תשנה שים אותו על 2-3 . שוב תוציא מהחשמל תחזיר את הג'מפר לאיפה שהוא היה ותדליק ... בהצלחה

ממש לא צריך טכנאי בשביל זה כל ילד בן 4 יודע להרכיב פאזל...

פורסם

תחזק את כ.המסך והזיכרונות לסלוטים שלהם ותבדוק אם המאורר של המעבד עובד.

פורסם
  • מחבר

תאפס את הביוס ... זה מעין 3-2 פינים שיוצאים החוצה מהלוח בדר"כ ליד הבטרייה או השבב של הביוס שים עליהם איזשהו ג'מפר ל 3 שניות ( אל תשכח להוציא את המחשב לגמרי מהחשמל ) ותוציא חזרה אם עדיין יש לך תקלה זה בזכרונות או בכ.מסך או שהמעבד לא יושב טוב ... מה שלא נראה לי ....

אם מצאת ואתה לא בטוח שאלו הפינים הנכונים בדוק את התנאים הבאים :

1.בקרבת הבטרייה של הלוח אם

2.בקרבת השבב של הביוס של הלוח אם

3. צריך להיות כתוב בקטן לידם Clear CMOS בדר"כ

שים לב !

אם מדובר ב  2 פינים בלבד פשוט הוצא מהחשמל את המחשב חבר ג'מפר ( אם אין לך שלוף מההארד דיסק או מהסידי רום אבל תזכור מאיפה שלפת אותו !!) שים 5 שניות את הג'מפר תוציא תחזיר לחשמל תחזיר את הג'מפר ותדליק

אם מדובר ב 3 פינים ( נראה לי שזה המקרה שלך ככה זה בלוחות ישנים יחסית ) אז כנראה תמצא שם את הג'מפר והוא יהיה על 2 פינים פשוט שים אותו על האחד שחופף ועל השלישי שלא מחובר כלומר אם נגיד יש לך ג'מפר שיושב על פין 1-2 אז תשנה שים אותו על 2-3 . שוב תוציא מהחשמל תחזיר את הג'מפר לאיפה שהוא היה ותדליק ... בהצלחה

ממש לא צריך טכנאי בשביל זה כל ילד בן 4 יודע להרכיב פאזל...

ממש תודה גבר אבל אני לא יודשע מזה ג'מפר ואיך להכניס אותו על הבטרייה הזאת אז אם תוכל להכניס תמונה זה יציל אותי..

פורסם

תבדוק שהכול מחוזק טוב ללוח (לא סתם יש ציפצופים..)

ואם אתה רוצה לאפס בלי הרבה סיבוכים תנתק את המחשב מהחשמל (כמובן לא שהוא דלוק..)

ותוציא את הבטריה לכמה דקות (לא כזה מסובך להוציא אותה ותוציא ל1-2 דקות..)

פורסם
  • מחבר

להוציא לכמה דקות וזהו?

הכל מחובר טוב אתמול חיברתי הכל מחדש

מיותר לציין שאין תצוגה על המסך הוא בכלל לא מגיע לביוס ולא מראה מסך פתיחה

פורסם

אם חיברת הכול טוב והמסך תקין והוא לא עושה בוט

אז יש לי תחושה שהלוח אם שלך....

פורסם

המעבד שלך מולחם ללוח אם ?

אם כן אני מכיר את הדגם הזה דווקא לוח סבבה .. יש אותו ללקוחה שלי :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים