עבור לתוכן

יש ציוני פסיכומטרי...[=

Featured Replies

פורסם

mofra אני מבין למה ממוצע הבגרויות שלך נמוך, אתה טמבל!

ויש לי שאלה כמה בונוס מקבלים על אנגלית 5 יחידות, מתמטיקה 4, מחשבים 5, וביולוגיה 5.

כמובן כול אחד בנפרד.

• תגובות 74
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן הנתון הזה הוא מקידום והוא מאד הגיוני.

קידום עושה הרבה קורסים, עוד יותר יקרים על פי רוב, למי שעבר צבא וגם מי שנמצא בתוך הצבא יכול ללמוד בקורס אז טענתך לניגוד אינטרסים לא עוברת.

כשאתה בתיכון המח שלך משופשף במתמטיקה ובאנגלית. בהתאם לזאת על פי הסטטיסטיקה אחרי הצבא אתה מוציא יותר בעברית אבל פחות במתמטיקה ובאנגלית.

לא כל התיכוניסטים "פשוט לא לומדים לפסיכו" ומי שעושה כך חבל לו שהוא לא מנצל את זה שהמח שלו נמצא בשיא. (מתישהו בסביבות גיל 16 המח מגיע לשיא מספר התאים האפורים שלו ואז הם רק מתים עד סוף חייו)

פורסם

זהו שאתה טועה

השיא הוא בכלל בגיל 21

והקטע של המחיר יותר זול בתיכון בכלל לא סותר את מה שאני אומר

הם רוצים לשכנע אותך לעשות כבר עכשיו כאשר הם יודעים שאתה גם ככה תעשה אצלם שוב אחריי צבא

ואתה אומר שהציון בעברית עולה אחריי הצבא אז בכלל אחלה

העברית היא הבעיה היחידה שלי בפסיכומטרי

כמותי הוצאתי 143 ואנגלית 140 ככה שאין פה הרבה מה לשפר

פורסם

^^^

בדיוק. ובישראל לא חסרים פראיירים שייפלו למלכודת שלהם.

פורסם

mofra אני מבין למה ממוצע הבגרויות שלך נמוך, אתה טמבל!

ויש לי שאלה כמה בונוס מקבלים על אנגלית 5 יחידות, מתמטיקה 4, מחשבים 5, וביולוגיה 5.

כמובן כול אחד בנפרד.

אני לא חושב שאני טמבל פשוט עשיתי טעות לקחתי יותר מידי מגמות(15 אלקטרוניקה,5 פיסיקה,5 תוש"ב וגם אנגלית ומטמטיקה על 5 יח')

לגבי בונוס זה משתנה ממקום למקום

ולגבי הפסיכו Burton צודק

פורסם

מי שניגש בזמן תיכון מוציא בממוצע 60 נקודות יותר ממי שניגש אחר כך.

ממוצע וסטטיסטיקה זה נחמד מאוד... אבל בנאדם הוא לא מספר.

אני נתתי בפסיכומטרי מקסימום השקעה בתקופת החופש. מרגע שהחלה י"ב, התחלתי לחפף כי פשוט אין זמן גם לי"ב וגם לפסיכומטרי, שזה לדעתי פאשלה רצינית של קידום. צריכים להתחיל את הקורסים האלו בסוף י"א במטרה לגשת למועד יולי. בסוף י"א כבר לא לומדים כמעט כלום. כל מה שיש זה כמה בגרויות (אלא אם כן עשיתם את רובם אפילו לפני יוני, כמוני) שאין הרבה מה להתכונן אליהם חוץ מקצת חזרה כללית על החומר שבוע לפני. ומרגע שמתחיל החופש, זה בכלל צריך להיות תענוג להתכונן לפסיכומטרי בקצב שלך ובזמן שלך.

ואם אתם שואלים אותי, יש רק שני ציונים בפסיכומטרי. ציון שמאפשר לך להתקבל לחוג/פקולטה שאתה מעוניין בו/בה וציון שלא. אם הוא מאפשר, למי אכפת מה הציון?

פורסם

קידום אומרים שהמרכז הארצי פרסם את הנתון שתלמידים בתיכון מוציאים בממוצע 60 נקודות יותר.

גיל 21 זה הגיל הפוליטיקלי קורקט להגיד שתאי המח מתחילים לההרס בו, כמו שאומרים שבנים גדלים עד גיל 20-21 ובפועל זה משהו כמו 1% מהאוכלוסיה.

אם אתה תעשה אצלם ולא תוציא הרבה אז יש סיכוי טוב שאחרי צבא תעשה כבר אצל המתחרים שלהם כי מקידום אתה מאוכזב.

פורסם

אם אתה תעשה אצלם ולא תוציא הרבה אז יש סיכוי טוב שאחרי צבא תעשה כבר אצל המתחרים שלהם כי מקידום אתה מאוכזב.

או שאתה תבין שהציון שלך הוא באשמתך בלבד בגלל שלא עשית שיעוריי בית ולא פתחת את המילון כי פשוט לא היה בז*ן שלך לחשוב כרגע על אוניברסיטה והעדפת להתמקד בתיכון

פורסם

או שאתה תבין שהציון שלך הוא באשמתך בלבד בגלל שלא עשית שיעוריי בית ולא פתחת את המילון כי פשוט לא היה בז*ן שלך לחשוב כרגע על אוניברסיטה והעדפת להתמקד בתיכון

אז אתה מפגר מה נרשמת לקורס בכלל.

הרוב לא כאלה.

פורסם

לא

א. אתה הוא המפגר

אמא שלי רשמה אותי בלי שידעתי בכלל

אז מה אני לא אלך?

ב. הוצאתי ציון טוב שהספיק לי לעתודה אבל פשוט לא התחשק לי ללכת

פורסם

קידום אומרים שהמרכז הארצי פרסם את הנתון שתלמידים בתיכון מוציאים בממוצע 60 נקודות יותר.

ואתה מאמין למרכז הארצי? המרכז הארצי הוא האויב בה' הידיעה, הרשע בכל רמ"ח איבריו, ושאר תיאורים ססגוניים כשם זה.

לא מאמין לשום מילה שיוצאת מהפה שלהם.

פורסם

לא

א. אתה הוא המפגר

אמא שלי רשמה אותי בלי שידעתי בכלל

אז מה אני לא אלך?

ב. הוצאתי ציון טוב שהספיק לי לעתודה אבל פשוט לא התחשק לי ללכת

אז מה עשית במקום העתודה?

פורסם

עוד לא התגייסתי אבל ככל הניראה מודיעין

פורסם

ואתה מאמין למרכז הארצי? המרכז הארצי הוא האויב בה' הידיעה, הרשע בכל רמ"ח איבריו, ושאר תיאורים ססגוניים כשם זה.

לא מאמין לשום מילה שיוצאת מהפה שלהם.

שטפו לך את המח בקורס שהמרכז הארצי "מנסה להכשיל אותך".

המרכז הארצי בא לטובת אלה שיש להם סיכוי גבוה להשלים תואר ראשון כדי לסנן את המועמדים הפחות ראויים מהאוניברסיטה.

מאד ילדותי לבוא ולהגיד מה שאתה אומר, המרכז הארצי אומר משהו, ועוד משהו הגיוני, אבל אתה מציע לי לא להאמין לזה רק כי זה "המרכז הארצי".

ולבארטון - אז לא אתה מפגר, ולא אני מפגר, אלא אמא שלך מפגרת.

בעצם גם אתה מפגר כי קראת לי מפגר סתם כי חשבתי שהדברים התנהלו אצלך בצורה נורמלאית בזמן שהם לא.

לעתודה לא צריך ציונים גבוהים בכלל.

פורסם

אמא שלך מפגרת.

שמור על הפה שלך חתיכת ילדון חצוף

מדבר על אמא שלי אבל איפה ההורים שלך שילמדו אותך קצת נימוסים?

לעתודה לא צריך ציונים גבוהים בכלל.

איזה משפט מטומטם

זה תלוי לאיזה מקצוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים