פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים הייתה לי בעבר ידידה טובה מאוד (גרה בראשון) והכתובת הישנה שלה כבר לא אקטואלית.היא עדיין גרה בראשון.הפלאפון שלה כבר לא שלה (שינתה מספר),אין על שם אמא שלה ולא אח.אין לי מייל ולא כלום.איך אני יכול למצוא אותה ? למישהו יש אולי רעיונות? אגב היא בת 26-27 היום.
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים כן קח בד גדול, תרשום עליו את שמה ושם משפחתה ותרשום שאתה מחפש אותה עם דרך ליצירת קשר שים את זה על איזה גשר גבוה בראשון ותקווה לטוב...
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מחבר אם אני יגיד לך שעשיתי את זה וזה לא עזר תאמין לי?עוד הצעות בבקשה.אפשר דרך משרד הפנים אולי? ז"א יש לי כתובת קודמת ותאריך לידה.
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מתי היא עברה כתובת? אולי הגרסא של מירשם 2003 תעזור לך?תן לי בפרטי שם שם משפחה ותאריך לידה אני יבדוק לך רגע.... (אני מקווה שזה למטרה טובה..)
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מחבר דפי זהבאתר בזק 144לחפש את ההורים או אם לה יש טלפון (בזק) אישי.ניסיתי ולא הולך..shtrodel - שלחתי לך הודעה לפרטי.
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים עבדתי בדואר פעם הבלשים הכי טובים הם הדוורים כאשר עוברים דירה למי שזה חשוב אז משאירים בדואר את הכתובת החדשה לך לדואר בשעות הבוקר לדוור שמחלק באזור שהיא גרה עם נתקלת האחד וותיק אז אולי הוא יזכור תדווח עליה כנעדרת במישטרה (סתם בצחוק) קצת תמוהה שככה ניתקתם קשר איך הכרתם אתה מכיר מישהוא שהיא הכירה היא היתה גרה באזור שלך ? תן פרטים שנוכל להדריך אותך למשל עם היא רשמה במכולת לך תדבר עם בעל העסק עם יש בשכונה קופת חולים ככה לא גדולה במיוחד לך תישאל תישאל שכנים עם אתה יודע את הכתובת הישנה יש הרבה דרכים השאלה כמה היא חשובה ועים היא רוצה שימצאו אותה אחרי הכל אתה בולש אחריה ונידמה לי שזה קצת אסור מבחינת החוק רק על תהיה אובססיבי ז ה ל א ב ר י א תמשיך הלאה דרך בטוחה עם כבר מירשם תעתיק את תעודת הזהות תן למישהי להיתקשר לקופת חולים שתגיד את השם והת"ז ותבקש אימות פרטים שתישאל שאלות כמו מהיא הכתובת שרשומה אצלכם" וכ"ו אין הרבה קופות חולים מכבי כללית וזהו נידמה לי כל אדם בדרך כלל רשום לקופת חולים זה בטוח יעבוד
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים עצם העניין שהיא עברה דירה ולא טרחה לעדכן או ליידע אותך ... צריך להדליק לך איזו נורה בראש .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.