פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים שלום,כשאני מפעיל את התוכנת CPU-Z ב"קוביית" Voltage של המעבד המתח כל הזמן משתנה... הוא כמעט תמיד 1.544 אבל הוא מגיע גם ל- 1.612. יש לי ספק של TT 420W.ולוח של EPOX דגם 8KDA3+יש מצב שמשהו דפוק פה? אלעד
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים התוכנה לא עובדת הכי טוב עם כל הלוחותדוגמא לכך זה המקרה שלי[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים התכוונתי להדגים שלא כל התוכנות עובדות טוב לגמרי עם כל הלוחותנתתי בתור דוגמא את SPEEDFANו EVEREST
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים אוקיי אני גם לא ממש רגיל לראות מתח בcpu-z כי אצלי משום-מה התוכנה לא מראה מתח בזמן שכל שאר התוכנות כן מראות .. למישהו יש מעבד\לוח כמו שלי ואת אותה בעייה? [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים מחבר הקטע הוא שהתוכנה מראה על שינוי מתחים...כלומר... שינוי של 0.05 בלי שום הוראה מיוחדת לכך. (בלי קביעה בביוס)המתח קופץ מ- 1.544 עד ל- 1.612 כל כמה שניות.זה נראה לי קצת חשוד...אלעד
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים הקטע הוא שהתוכנה מראה על שינוי מתחים...כלומר... שינוי של 0.05 בלי שום הוראה מיוחדת לכך. (בלי קביעה בביוס)המתח קופץ מ- 1.544 עד ל- 1.612 כל כמה שניות.זה נראה לי קצת חשוד...אלעדלמד שיעור חשוב חשמל זה לא דבר מדויקמתח במחשב הוא לא מה שהוא אמור להיותיש סטיותיש סטיות תקניות של 5% למשל אצלי הספק מוציא את המתחים הבאים:12V = 12.045V = 5.083.3V = 3.28אלו סטיות מאוד נמוכות, שגם מעידות על ספק טובזה שהמתח של המעבד לא עומד בדיוק על ההגדרה שלו זה חלק מהענייןכשהסטייה תהיה מאוד משמעותית, אז יש בעיה...
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים זה בסדר תמיד יש סטיות קטנות לפה ולפה (לא משהו מטורף כמובן..)ועוד משהו נחמד שתדע (פותח התרד..) ככול שהמעבד מתאמץ יותר הוא צורך יותר חשמל..(אבל זה מקרה אחר כבר..)
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים זה בסדר תמיד יש סטיות קטנות לפה ולפה (לא משהו מטורף כמובן..)ועוד משהו נחמד שתדע (פותח התרד..) ככול שהמעבד מתאמץ יותר הוא צורך יותר חשמל..(אבל זה מקרה אחר כבר..)צורך יותר זרם ( Ampere) ולא "חשמל"המתח בוולטים לא צריך להשתנות כאשר צריכת הזרם משתנה בהנחה שהספק מבצע את תפקידו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.