פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים השאלה למעלה תגידו אם זה טוב יותר לסדר אז מה כדאי לסדר את הכבלים עם אזיקונים קטנים שלא יתפזרו ?
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים מחבר נראה לי שעדיף לסדר את הכבלים עם אזיקונים ככה יהיה זרימת אוויר יותר טובה והטמפרטורה תושפע לטובה
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים נראה לי שעדיף לסדר את הכבלים עם אזיקונים ככה יהיה זרימת אוויר יותר טובה והטמפ' יצנחומה הקשר? אין שום קשרתסדר את זה איך שבא לך, רק שלא יהי לך מבולגן, ושלא יהי חסימת של הזרימה זה הכל, לא משנה בכלל הסדר עם אזיקונים או בלי אבל תמיד עדיף שיהי מסודר יפה
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים עם סלוטייפ גדול כזה זה יהיה עדיף- שממש יעטוף את כל החוטים. זה מוריד את הטמפ' בכמה מעלות
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים קשה לי להאמין שסלוטייפ יעזור בהורדת הטמפ', סלוטייפ לא ידוע כחומר מבודד במיוחד (בלדון ההמעטה)
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים לא, לא, לא התכוונתי סלוטייפ רגיל- יש מין נייר דומה כזה שמיועד להצמדת כל החוטים, שכחתי איך קוראים לזה, וזה לא משאיר דבק ולא כלום. בדקו וראו שזה מוריד איזה מעלה ביחס לאזיקונים.
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים אפשר גם עם סקוטצ' או ולקרו מוכרים בסופרמרקטים כאלה, חמודים, בחבילות הם מעולים לסגירה של כבלים ביחד (מצטער על איכות התמונה, ל-6230 יש ממש חרא של מצלמה..)
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים תעשה עם מה שנראה לך סלוטייפ אזיקונים לא כזה משנהמה שאתה אוהב או זמין תעשה איתו זה אמור לתרום להורדת המעלות במחשב (לא בצורה מטורפת אבל תמיד טוב שיהיה..)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.