פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש עם מארז Thermaltake SViking VA4000BWS חיברתי אותו והכל עבד טוב יפה...הורדתי את מהירות המאווררים למינימום כדי להפחית מהרעש שלו.אחרי יומיים של עבודה במצב הזה המאווררים הגבירו את מהירותם על דעת עצמם ומאז הם לא מגיבים לוסתים המותקנים במארז :-\אולי יש לכם מושג מה לעשות?
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים קראתי באחד הפורומים על הבעיה הזו , אני חושב שאמרו שזה משהו בקבלים, יש איזה דפקט
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים מחבר תוכל בבקשה לעזור לי בחיפוש אחר הפתרון?עברתי על הביוס ולא מצאתי משהו שישיפר את המצב
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים יש לך פאן בס נכון?אם כן אז יש לך אחריות תבקש מהחברה שממנה קניתה להחליף לך את זה..
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים מחבר זה סיפור שלבטח ישאיר אותי בלי מחשב ל3 שבועות לפחות, אני מעדיף לתקן אותו לבד.רק אם היתי יודע מה הבעיה...
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים זה סיפור שלבטח ישאיר אותי בלי מחשב ל3 שבועות לפחות, אני מעדיף לתקן אותו לבד.רק אם היתי יודע מה הבעיה...תראה אתה יכול לבדוק עם מולטימטר איפה אין סגירת מעגל ולפי זה לדעת איזה רכיב נשרף ( אם בכלל) ואז לקנות בחנות אלקטרוניקה רכיב זהה ולהלחים.ולייתר ביטחון תשאל את החנות שממנה קניתה את המארז כמה זמן לוקח התיקון..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.