עבור לתוכן

תקלה בהגדרת רכיב IEEE1394

Featured Replies

פורסם

משום מה אחרי התקנת מערכת ההפעלה (WinXP SP2) על המחשב החדש, והתקנת כל הדרייברים, אני שם לב לרכיב ש"לא מותקן כראוי", הרכיב הוא 1394 Net Adapter, לא שאני מבין בכלל מה הוא.. ה 1394 זה חיבור בכלל למצלמת וידאו שלי..

כמה שורות מעליו מופיע רכיב דומה שאני חושב שהוא ה 1394 המקורי והוא מופיע בסדר..

להלן תמונה:

untitled0ub.jpg

למישהו יש הסבר איך ניתן לתקן את הבעיה? ::)

פורסם

תלחץ Driver> Update Driver נסה לתת לו לחפש בעצמו בשלב ראשוני.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי =/

לא מצא כלום..

הצעות נוספות בבקשה?

פורסם

תוריד אוורסט, תוריד דרייבר מעודכן, תסיר את הדרייבר הזה ותתקין את החדש. אצלי היה אותו סיפור.

פורסם

גם עדכון של הצ'יפסט (nForce 4 Ultra) לגרסתו האחרונה לא עזר...

::)

פורסם
  • מחבר

א. מה זה אוורסט? :-X

ב. מאיפה אני יכול למצוא דרייבר מעודכן? ה IEEE1394 הוא On-Board.. חיפשתי באתר של ABIT לדרייברים של הלוח אם שלי (AN8 Ultra), אבל לא הייתה שום מילה לגבי IEEE1394.. גם עדכון של הצ'יפסט (nForce 4 Ultra) לגרסתו האחרונה לא עזר...

פורסם

איך אפשר להיסתבך עם זה עד כדי כך

תכניס את הדיסק של לוח האם שם יש את כל הדריברים לכל ההתקנים ביחד וגם בניפרד כל התקן לחוד זה קורה לכולם אחרי פירמוט גם כמתקינים את הדיסק של לוח האם יש דריברים שמשום מה לא מותקנים וצריך להתקין אותם באופן פרטני

בכל אופן עם אתה לא משתמש בהתקן תנטרל אותו בבאיוס

עלן מנת להתקין תכנס ללוח הבקרה להתקנים ועל ההתקן תלחץ עדכון ואז ישאל אותך עם אתה מעוניין שוינדוס ימצא תסמן שאתה תחפש לבד ותבחר את דיסק ההתקנה של לוח האם בקיצר שחק עם זה קצת

פורסם

everest זו תוכנה תחפדש בגוגל, תוריד אותה ותבדוק שם אולי יש לה קישור לדרייבר.

פורסם

EVEREST זה תוכנה שאומרת לך את החומרה שיש לך במחשב (גם טמפ'..)..

ואם אתה לא משתמש בIEEE1394 תכנס לביוס ותעשה לו DISABLE

ותנסה להתקין מהשדיסק שקבלת עם הלוח (למרות ששם הם בטח לא הכי עדכנייים...)..

פורסם

אין דרייבר לדבר הזה, מערכת ההפעלה מזהה אותו בעצמה ומכילה בעצמה את הדרייבר הנדרש.

ללא ההתקן הזה, פורט הפיירוייר שלך לא יעבוד.

הכנס לתפריט ה CMOS במחשב שלך, ונטרל שם התקנים שאתה לא משתמש בהם, כמו יציאות סריאליות, מקביליות ובקר פלופי אם אתה לא משתמש בו.

אחרי שעשית את זה, הכנס לחלונות, הסר את ההתקן ותן לו לזהות אותו מחדש.

פורסם
  • מחבר

אנשים! למרות שאני נראה מעט טיפש, אני לא עד כדי כך כזה ::)

א. אני כן משתמש בהתקן למצלמת הוידאו שלי, לכן אני לא הולך לבטל אותו דרך הביוס..

ב. כמו ש Nemesis אמר, אין דרייבר לזה.. מערכת ההפעלה אמורה לזהות את זה אוטומטית..

ג. ל-ירח אפל, נתת לי 2 לינקים.. הלינק העליון נלקח מהאתר של abit, ראיתי אותו, אבל אין לי צורך בו, זו פשוט גרסא קודמת (6.67), אני פשוט הורדתי מהאתר של nVidia את הלינק השני שהבאת (6.70), אבל לא את הגרסאת International, לא אוהב מסכים בעברית..

ד. ניסיתי לעדכן את הדרייבר בעזרת חיפוש בדיסק של הלוח-אם.. אבל אין שם כלום שקשור לזה..

פורסם

למה אתם מתעקשים, אין לזה דרייבר מלבד מה שמסופק עם מערכת ההפעלה.

נסה לבצע את מה שאמרתי, אולי זה יעזור.

לא אמרתי לבטל את ההתקן הזה!

בטל התקנים אחרים כמו יציאות טוריות (COM) ומקביליות (Parallel) ובקר כונני דיסקטים (רק אם אתה לא משתמש בו).

פורסם
  • מחבר

למען האמת אין לי יציאות COM או Parallel על הבורד בכלל.. לגבי הכונן דיסקטים, אני חושב שגם בעוד 20 שנה אני אשתמש בו חחח :lol:

אז מה אפשר לעשות? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים