עבור לתוכן

איך לחבר AUDIGY2 לרסיבר?

Featured Replies

פורסם

יש לי אודיג'י2 VALUE ואני רוצה לחבר אותו לרסיבר על מנת לקבל סראונד 6 ערוצים...לאן אני צריך לחבר את הרסיבר (איזה חיבור, צבע) ובעזרת איזה כבל? :hat:

פורסם
  • מחבר

מישהו? :s05:

פורסם

אם אתה רוצה תשובה ישירה תצטרך לתת לנו תמונה ישירה של החיבורים מאחורי הרסיבר, בין אם תצלם אותה ותעלה לאינטרנט ובין אם תמצא אותה באתר היצרן או באתר ביקורת כולשהו.

יש כמה דרכים לחבר אותו.לא יכול סתם ככה להגיד. כל אחד והחיבורים שלו (בכלליות).

פורסם
  • מחבר

בבקשה, תמונה מפורטת של החיבורים של הרסיבר pioneer VSX714

vsx7143jt.th.jpg

והחיבורים של הכרטיס

creat3.jpg

לפי ההגיון הפשוט אני צריך לחבר את הרסיבר לכניסת הi/o digital (הלבנה)

אך זו כניסה של אוזניות ולפי מה שהבנתי אני צריך כניסה דיגיטלית אופטית או קואקסילית, מה עושים? :nixweiss:

פורסם

אם אני לא טועה, ואני מדגיש אם אני לא טועה, מה digital i/o לרסיבר ב digital in opt.

פורסם

אין לו יציאה אופטית בכ.קול...

פורסם

יש כבלים שהופכים מחיבור של אוזניות ל-RCA (בננות)

פורסם

זה לא כבל של אוזניות הלבן - זה SPDIF, לא יודע מה יש לך, אבל מהאודיגי שלי יוצא SPDIF למגבר של CREATIVE שלי..

פורסם

לפי ההגיון הפשוט אני צריך לחבר את הרסיבר לכניסת הi/o digital (הלבנה)

אך זו כניסה של אוזניות ולפי מה שהבנתי אני צריך כניסה דיגיטלית אופטית או קואקסילית, מה עושים? :nixweiss:

1. מהההה ???   אחי, החור השמאלי על הקופסה הוא אכן יציאה דיגיטלית ולא כל הבולשיט שכתבת (עם כל הכבוד). אל תבלבל פה אנשים שזו כניסה של אוזניות.

בכל מקרה אני חושב אחרת:

אתה צריך למתוח כבל מהיציאה הדיגיטלית הזאת עם כבל מיוחד שבצד אחד נכנס ליציאה הזאת ומהצד השני נראה כמו בננה ונכנס לפינה השמאלית ברסיבר לכניסה הזאת: ASSIAGNABLE COAX וזאת, בהנחה שזו אכן כניסה. ככה זה מתחבר אצלי, גם כן, כמו אצל הבחור מלמעלה - למקודד של קריאטיב ולג'יגהוורקס 7.1 שלי.

תנסה לחבר בין שני היציאות האלה. עם כבל . מקסימום תשאל באיזו חנות אלקטרוניקה.

פורסם

חבר'ה ,אתם מבלבלים אותו.

תקנה כבל קואקס דיגיטלי,צד אחד pl קטן,צד שני RCA .

pl-מתחבר לכרטיס.

צד השני לכניסת קואקס דיגיטל ברסיבר.בנוסף אתה צריך להגדיר ברסיבר שהכניסה שחיברת משוייכת-assign לקואקס.

האזנה נעימה.

פורסם

זה בדיוק מה שאני אמרתי לו . . . ::)

פורסם

אוקיי, קצת סדר.

בשביל להוציא DolbyDigital מכרטיס הקול לרסיבר במצב מקודד ולתת לו לפענח אותו (כלומר, בשביל סראונד בסרטים\DVD), אתה אכן צריך לחבר את היציאה הדגיטלית בכרטיס הקול שלך (הלבנה, לפי התמונה) לכניסת ה-COAX ברסיבר שלך (1 או 2, לא משנה).

החיבור מתבצע בעזרת כבל שבקצה אחד (זה שמתחבר לרסיבר) הוא RCA, ובקצה השני הוא mono mini-plug. להשיג כבל מונו כזה (מה שאתה צריך) זה מאוד נדיר. האפשרות השכיחה יותר היא להשתמש בכבל רגיל של stereo mini-plug ל-2 RCA, ולחבר לרסיבר פשוט את ערוץ שמאל בלבד של ה-RCA.

זה א.

עכשיו, ב.

בשביל סראונד במשחקים, הדרך הנ"ל לא תעבוד.

בשביל משחקים אתה חייב לחבר את הרסיבר אנלוגית לכרטיס הקול.

מה שזה אומר: 3 זוגות כבלים מאותו סוג כמו קודם (miniplug ->2rca), כאשר השלושה מתחברים ל:

1. רמקולים קדמיים, ימין ושמאל

2. רמקולים אחוריים, ימין ושמאל

3. סנטר + סאב

כל כבל מתחבר בצד אחד לכרטיס הקול (ירוק, שחור, כתום, אאל"ט) ובצד השני ל-5.1CH INPUT ברסיבר. שים לב שיש לך שתי כניסות באמצע (אחוריים, סנטר+סאב), ועוד כניסה (של הקדמיים) בצד שמאל, שלישי מלמטה.

אמממ... זהו

כמובן כשאתה במשחקים אל תשכח להעביר את הרסיבר למצב 5.1CH INPUT.

פורסם
  • מחבר

בסוף הסתדרתי לבד...חיברתי את הכבל הקואקסילי בעזרת מתאם מיני-פלאג לRCA ושומעים פצצה והכי חשוב בסראונד, תודה לכולם. :xyxthumbs:

פורסם

סבבה

פורסם

קבל לינק:

אוקיי חברה, לכל מי שמתלבט (מאוחר מדיי עבור פותח הנושא) CREATIVE חשבו על זה והוציאו כבל רשמי שלהם יפהפה שפשוט פותר את כל הבעיות.

גם אם הוא לא בדיוק זמין אצלנו ( אחח... ישראל) ניתן לראות פה איך מחברים את הכל ולאן. והעיקר? איך זה צריך להיראות . . .

prod14309_hdr_1_6_1.jpg

http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=14309

hires_htc.jpg

מי שלא רואה בFIRE FOX ללחוץ על התמונה כפתור ימני ו VIEW IMAGE

שלב 1)

Lineout1.gif

שלב 2)

Lineout2.gif

שלב 3)

Lineout3.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים