עבור לתוכן

מחשב מקרטע למרות שהמעבד לא על 100%.

Featured Replies

פורסם

אז ככה המחשב אצלי כמעט חודשיים ומאז שהרכבתי אותו יש לי את הבעיה.

שמתי לב לדברים הבאים בזמן המקרה:

1. ההארדיסק עובד

2. המעבד כמעט שלא בשימוש (4%-15%)

3. הזיכרון שהיה בשימוש היה כ 800MB מתוך 1200MB (הכוונה שלי ל COMMIT CHARGE שב- TASK MANAGER)

אציין שזה לא קורה תמיד אבל כשזה קורה אז במשחקים או תוכנות (לאחרונה עם אנטי וירוס).

פורסם

זה ממש לא חייב להיות קשור למעבד שמע......

דבר ראשון בדוק טמפ אם הכל סבבה תעבור ל2

2. תוריד תוכנה לאנטי ספייור אני ממליץ ספיבוט SPYBOT תעשה חיפוש בגוגל ותוריד

3.תבדוק וירוסים בשירותים של האינטרנט כלומר תכנס לאתרים כמו מקפי או נורטון ותעשה בדיקה און ליין

4. עם כל זה לא עוזר תכנס לתיקיה וינדוס ואז מינידאמפ ושם תכווץ הכל לתיקיה אחת ותעלה לפה אני יבדוק את זה

פורסם
  • מחבר

אז ככה

1.הטמפ' תקינה: 30 מעבד, 70 לוח (זה תקין לא צריך להילחץ)

2.ספייור בדקתי וזה עדיין לא עזר

3.וירוסים בדקתי עם האנטי וירוס שיש לי אבל למיקרה חירום אני אבדוק באונליין כמו שאמרתה.

4.לא מצאתי שום תיקיה בשם MINIDUMP בWINDOWS.

פורסם

פאקקקקקקקקקק 70 בלוח איך הוא עוד לא נמס לך

טוב אם זה לא עזר יש עוד משו אם יש אובר קלוק תוציא

ועוד משו תוריד תוכנות לבדיקת כרטיס מסך מעבד זיכרון וכל אלה ואז תבדוק ניראה לי שמשו נשרף לך

אההה ותנסה להוריד את המעלות של הלוח דחוףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

אההה ואם אתה בודק טמפ באוורסט היא לפעמים מזייפת אז עדיף לבדוק בדרייברים של הלוח ויכול להיות שהוינדוס שלך דפוק

אם הכל לא יעבוד (תזכור זה פיתרון אחרון רק אם המחשב עדיין דפוק) אז תעשה עידכון ביוס

פורסם

קודם כול תביא את המפרט של המחשב שלך..

מרחת משחה שהרכבת את המחשב.??

70 מעלות אין מצב

הלוח שלך מזמן היה מריח כמו גריל אם הוא היה על 70 מעלות..

תבדוק אם התוכנה שבאה עם הלוח שלך או עם MOTHER BOARD או EVEREST (מה שלא מזייף בגדול)..

וlm מה כול זה קשור לעדכון ביוס..????

תפרט קצת יותר על הבעיה תקיעות (במשחקים יש..ומה זאת אומרת ה"ההארד דיסק עובד"..??)..??

התקנת את כול הדרייברים שצריך.??

ובקיצור תהיה יותר ספציפי ותפרט לגבי הבעיה (מתי/מי/איך..)..

פורסם
  • מחבר

אני אנסה להסביר עוד פעם. בזמן שאני המחשב משתמש בהארדיסק בצורה אינטנסיבית אז הכל זז לאט למשל אם אני עושה סריקה באנטיוירוס אז אני בקושי יכול לגלוש

או אם אני משחק במשחק וההארדיסק עובד (כנראה שמשתמש בזיכרון וירטואלי) אז המשחק מקרטע בצורה בלתי ניסבלת. מקווה שהסברתי את עצמי יותר טוב :).

לגבי המפרט אז הוא רשום בחתימה ולגבי הטמפ' בלוח זה אמור להיות ככה ממה שהבנתי מפורומים שונים שבדקתי

הנה אחד http://www.hardwareforumz.com/-ga-k8nf-ftopict48118.html.

האם הדיסק הקשיח שלך במצב PIO?

לא זה על DMA 5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים