פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים טוב אני רוצה לעשות OC למחשב איך עושים את זה (אנה הפרטים של המחשב)מעבד 2800 Mhzזיכרון 1 256 geil ו 1 512 kings... (400mhz)sועם צריך עוד מידע או משהו תגידו
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים עקרונית, יעזור אם נדע מה הלוח אם..אבל בכלליות, כשאתה יודע את הדגם של הלוח אם יש לך שתי אפשרויות:או אוברקלוק דרך תכנה[קלוק ג'ן -clockgen] או אוברקלוק דרך הביוס..בשביל התכנה אתה צריך לדעת את הדגם של הלוח אם, ולהוריד את הגרסא המתאימה, בשביל אוברקלוק דרך הביוס אתה רק צריך להכנס לביוס.בגדול, מה שעושים באוברקלוק למעבד, זה להעלות את תדר הfsb. יש מדריכים באתר, כדאי שתעבור עליהם לפני שאתה מתחיל, זה יתן לך קצת רקע ומושג כללי על הנושא...קצת קשה להסביר הכל, אז תעבור על הביוס, או תוריד קלוק ג'ן, ואם תסתבך אז תשאל פה, ונענה בשמחה..
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר אחי תודה אבל אתה יכול לתת לי קישורים של המדריכים כי עדיין לי היכ הבנתי ואני רוצה שזה יהיה אחי פשוט שאפר (יחסי)אנה הדגם של הלוח אם Field ValueMotherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM)אני עדיין צריך עזרה עם כל השלביםתודב מראש
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מצטער לבשר לך אבל אינך יכול לעשות oc.....בגלל שיש לך לוח של אינטל ובלוחות של אינטל אי אפשר לעשות אוברקלוק רק עם תוכנה...
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים תבדוק אולי CLOCKGEN מתאימה ללוח שלך ותוכל לעשות איתה OC (לא שתגיע רחוק אבל..)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.