פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים כשהכרטיס (3com) הוא ENABLED המשחק לא עולה הוא פשוט נתקע בלוגו ההתחלתי. וכשאני מבטל את הכרטיס רשת המשחק עולה.דרייברים חדשים לא פתרו את הבעיות. מישהו יכול למצוא רעיון למה זה קורה? אולי בגלל הראוטר? פתחתי פורטים גם.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר הכרטיס הוא OB על הP4P800 שלי. הדרייבר קבוע מותקן. כשהכרטיס ENABLE המשחק לא עובד. כשאני הופך אותו לDISABLED המשחק עובד.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים maybe it has something to do with internet connection, does it also happen when you are not connected the the net ?
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר אני לא יכול לדעת כי אני מחובר דרך ראוטר אז אני מחובר קבוע.מה שאני עושה כרגע זה מבטל את הכרטיס רשת מפעיל את המשחק ואז מוריד את החלון שלו ומפעיל מחדש את הכרטיס רשת ומשחק.אבל חייב להיות לזה פתרון זה די מציק
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים יכול להיות שזה סוג של הגנה(יש מישחקים שמישתמשים באינטרנט להגנה)וביגלל זה שהכרטיס רשת פועל אתה לא יכול לשחקהמישחק מקורי??
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר לא שמעתי על דבר כזה.אני יכול לכבות את הראוטר רק שאני לא ממש רוצה וגם אם נגיד שזה באמת הראוטר שמפריע אני עדיין יהיה חייב לפתור את הבעיה הזאתכי אני חייב לעבוד עם המודם כראוטר.
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים check if its the router (ruling out problems is also good), if its not the problem, maybe you should try moving the network card a slot (if its a pci network adaptor)
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר זה כרטיס רשת OB .. הבעיה שהדרייבר הכי מעודכן שלו הוא מ2004 וכל מה שהתמיכה של המשחק יודעים להגיד זה להתקין את הדרייבר הכי חדש, כלומר שיצא אחרי המשחק. שלרוב החומרה אין דבר כזה בכלל.
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים ההגנות שאני מדבר הם הגנות שחיבות גישה לאינטרנט כדי ליפעול תנתק תכבל מהכרטיס רשת ותיבדוק אים המישחק פועל ככה?
פורסם 2005 בנובמבר 920 שנים מחבר כשאני מנתק את הכבל אז הכרטיס מבוטל אז ככה שזאת לא חוכמה. יש בעיה אחרת שהיא התנגשות עם הכרטיס רשת.שלחתי אימייל לתמיכה של Activision לא הצליחו לפתור לי את הבעיה ואמרו ליצור קשר עם 3Com. שלחתי להם מייל עוד לא ענו לי כבר 3 ימים.בעוד ש Activision ענו תוך פחות מ24 שעות.
פורסם 2005 בנובמבר 1020 שנים הכרטיס לא מבוטל שהכבל בחוץ הוא רק אמור לסמן שיש בעיה בחיבור לרשתמה שיתכוונתי זה שלא תבטל תכרטיס בביוס או במערכת הפעלה אלה רק תנתק מהכבל ליראות אים הבעיה באמת בכרטיס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.