עבור לתוכן

Call of Duty 2 MP לא עולה כשהכרטיס רשת עובד

Featured Replies

פורסם

כשהכרטיס (3com) הוא ENABLED המשחק לא עולה הוא פשוט נתקע בלוגו ההתחלתי. וכשאני מבטל את הכרטיס רשת המשחק עולה.

דרייברים חדשים לא פתרו את הבעיות. מישהו יכול למצוא רעיון למה זה קורה? אולי בגלל הראוטר? פתחתי פורטים גם.

פורסם

האם המשחק עצמו עובר למצב של Not Responding?

פורסם
  • מחבר

כן זה בדיוק מה שקורה.

פורסם

ואם הדרייבר מותקן אבל הכרטיס לא מחובר?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הוא OB על הP4P800 שלי. הדרייבר קבוע מותקן. כשהכרטיס ENABLE המשחק לא עובד. כשאני הופך אותו לDISABLED המשחק עובד.

פורסם

maybe it has something to do with internet connection, does it also happen when you are not connected the the net ?

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לדעת כי אני מחובר דרך ראוטר אז אני מחובר קבוע.

מה שאני עושה כרגע זה מבטל את הכרטיס רשת מפעיל את המשחק ואז מוריד את החלון שלו ומפעיל מחדש את הכרטיס רשת ומשחק.

אבל חייב להיות לזה פתרון זה די מציק

פורסם

אתה יכול לכבות את הראוטר.

פורסם

יכול להיות שזה סוג של הגנה(יש מישחקים שמישתמשים באינטרנט להגנה)

וביגלל זה שהכרטיס רשת פועל אתה לא יכול לשחק

המישחק מקורי??

פורסם
  • מחבר

לא שמעתי על דבר כזה.

אני יכול לכבות את הראוטר רק שאני לא ממש רוצה וגם אם נגיד שזה באמת הראוטר שמפריע אני עדיין יהיה חייב לפתור את הבעיה הזאת

כי אני חייב לעבוד עם המודם כראוטר.

פורסם

check if its the router (ruling out problems is also good), if its not the problem, maybe you should try moving the network card a slot (if its a pci network adaptor)

פורסם
  • מחבר

זה כרטיס רשת OB .. הבעיה שהדרייבר הכי מעודכן שלו הוא מ2004 וכל מה שהתמיכה של המשחק יודעים להגיד זה להתקין את הדרייבר הכי חדש,

כלומר שיצא אחרי המשחק. שלרוב החומרה אין דבר כזה בכלל.

פורסם

ההגנות שאני מדבר הם הגנות שחיבות גישה לאינטרנט כדי ליפעול

תנתק תכבל מהכרטיס רשת ותיבדוק אים המישחק פועל ככה?

פורסם
  • מחבר

כשאני מנתק את הכבל אז הכרטיס מבוטל אז ככה שזאת לא חוכמה. יש בעיה אחרת שהיא התנגשות עם הכרטיס רשת.

שלחתי אימייל לתמיכה של Activision לא הצליחו לפתור לי את הבעיה ואמרו ליצור קשר עם 3Com. שלחתי להם מייל עוד לא ענו לי כבר 3 ימים.

בעוד ש Activision ענו תוך פחות מ24 שעות.

פורסם

הכרטיס לא מבוטל שהכבל בחוץ הוא רק אמור לסמן שיש בעיה בחיבור לרשת

מה שיתכוונתי זה שלא תבטל תכרטיס בביוס או במערכת הפעלה אלה רק תנתק מהכבל ליראות אים הבעיה באמת בכרטיס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים