עבור לתוכן

קשה להאמין אבל זה סיפור אמיתי-- פאנצ'ר-מאכר סידר לי את לוח האם

Featured Replies

פורסם

כן ,אני יודע שזה נישמע   מצוץ מהאצבע ,אבל אם תקראו עד הסוף אתם תבינו שזה  לא אחד   מאותם  סיפורי אלף לילה ולילה

ושישום של טכניקה פשוטה , שלא עולה גרוש , יכולה במיקרים מסויימים להציל לכם את לוח האם.

וזה סיפור המעשה:

לפני כמה שבועות  הפסיק slot ה-agp לתפקד   (וידאתי שזה אכן מקור הבעייה על-ידי  הרצת כרטיס מסך אחר במחשב וגם הרצת כרטיס המסך  המקורי במחשב אחר  של חבר )

ניסיתי מספר שיטות להחזיר את החריץ הסורר (לחרמנים  , בהחלט לא מה שאתם חושבים ...............) לתיפקוד באמצעות  תרסיס לחץ אוויר דחוס ( אותו מיכל קטן שנימכר ב-25 שח בחנויות האלקטרוניקה)

אולם זה לא עזר  ,ואז ניסיתי  גם באמצעות תרסיס לניקוי  טיונרים

אולם גם זה לא עזר

בסך הכול השקעתי 50 שח בתרסיסים שעזרו כמו כוסות רוח למת

בסופו של דבר  ,  באופן אקראי לחלוטין   סיפרתי    על הבעיות   שלי עם  המחשב לשכן שבבעלותו מכון לתיקון פאנצ'רים והוא הציע ליקפוץ אליו למכון ולנסות לנקות את החריץ המרדן עם לחץ אוויר חזק ממדחס

ואני אתמול  כצעד אחרון  לפני  שאני  זורק את לוח האם לפח , החלטתי שאין לי מה להפסיד והגעתי אליו ,הוא הלביש על קצה הצינור  פייה מיוחדת  שמרכזת את האוויר    לזרם  צר , ובמשך לא יותר מ-עשר שניות    הוא  הזרים  אותו    הלוך וחזור לאורך החריץ.

אני מודה ,הייתי מאוד סקפטי שזה יעזור  , אבל אחרי שחזרתי הביתה והפעלתי את המחשב  ,נידהמתי  לראות שהוא עובד כמו חדש.

האמת אין לי מושג מה קרה כאן בידיוק אבל לא מיתווכחים עם תוצאות מוכחות  בשטח

קשה לי להאמין שמדובר בליכלוך  כולשהוא שהיה בחריץ ,אני נוטה לחשוב שאולי מדובר בעייפות חומר  או שאחד הפינים בחריץ היה תפוס ואיכשהוא לחץ האוויר הגבוהה והמרוכז (הרבה יותר מכול אותם תרסיסים מעפנים) שיחרר אותו

הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם על המיקרה המוזר הזה

ומה ההסבר  ההגיוני לכך  שהחריץ חזר לחיים

פורסם

לא נראה לי שיש הסבר הגיוני בכל מקרה כל הכבוד, תתחדש :lol:

לי היה פעם מקרה שמים נשפכו על הצ'יפסט אל תשאלו איך על המגעים והכל והלוח עבד יופי כמובן אחרי ייבוש אינטנסיבי ומריטת עצבים :smile1:

פורסם

שמע זה יכול מאוד להיות אבל מה הקשר לפנצר מאכר לעזאזל ? :s05:

כן והלחץ הוא יותר גבווה כי אתה מה שדוחס קומפרסור שה במצב שלך זה לחץ אוויר

הלחץ לא יגיע ללחץ בבלון אוויר דחוס

חישוב קטן כמה אוויר אתה יכול לדחוס בבלון קטן וכמה בבלון גדול למשל קומפרסור :smile1:

אז יכול באמת להיות ולפעמים אפשר גם לעשות דבר אחר לקחת מברשת לצביעה כן צביעה לפניי הצביעה לכחמולגים שביננו "מברשבת חדשה " אם שערות ארוכות ברוחב של 2 עצבעות ולטבול אתה בספירט "כוהל "

ולנקות בתוך האמא של הסלוט וזה גם עוזר אז מה שיש לי להגיד לך על מקרים כאלה אומרים "יותר מזל משכל" אז תגיד תודה

וסלמאת ;D

פורסם

לא יותר מוזר מחלק מהדברים שיצא לי לראות

בכל מקרה זה אחד מהמקרים של יותר מזל משכל כמו שאמר R.g.Computers לפניי

מה קרה שם? אחרי שזה תוקן אי אפשר לדעת בוודאות

פורסם

מה שבטוח שמשהו זז שמה

פורסם

asta,

אולי תעשה הסבה לכתיבת סיפורים קצרים. :lol:

ועל זה נאמר מה שלא הולך בכח הולך ביותר כח.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

asta,

אולי תעשה הסבה לכתיבת סיפורים קצרים.  :lol:

ועל זה נאמר מה שלא הולך בכח הולך ביותר כח.

:xyxthumbs:

הצלחת להעליב אותי

אתה באמת חושב שאין לי מה לעשות חוץ מלהמציא סיפורים דימיוניים ?

בחיי הספקתי כבר להרכיב בהצלחה כבר מיספר מחשבים ,אולם לא ניתקלתי עד כה במצב מוזר שכזה .

פירסמתי את עובדות המיקרה משני סיבות:

1. לנסות להבין מהתגובות שלכם כיצד לחץ אוויר חזק במיוחד עזר , במקום שאמצעים אחרים לא עזרו כלל

2.לשתף את חברי הפורום במידע ,היות וזה יכול לסייע לאנשים שייתקלו במצב דומה

אז אחי שמור את הציניות שלך לעצמך ,היא לא במקום

פורסם

וואו,

לא תיארתי לעצמי שתיקח את זה כל כך קשה :'(

בכל אופן לא התכוונתי להעליב ואני מתנצל אם נפגעת, בסך הכל התכוונתי שזה סיפור נחמד ולא שהמצאת אותו בראשך.

והעיקר שהצלת את הלוח שלך :xyxthumbs:

פורסם

הצלחת להעליב אותי

אתה באמת חושב שאין לי מה לעשות  חוץ מלהמציא סיפורים דימיוניים ?

בחיי  הספקתי כבר להרכיב בהצלחה כבר מיספר מחשבים  ,אולם לא ניתקלתי  עד כה  במצב מוזר שכזה .

פירסמתי את   עובדות המיקרה משני סיבות:

1. לנסות להבין  מהתגובות שלכם     כיצד לחץ אוויר  חזק  במיוחד   עזר , במקום שאמצעים אחרים לא עזרו כלל

2.לשתף את חברי הפורום  במידע ,היות וזה  יכול לסייע  לאנשים  שייתקלו במצב דומה

אז  אחי  שמור את  הציניות   שלך  לעצמך  ,היא לא במקום

תישמע נכון יש אתה המקש הגדול במקלדת שלך,כן קוראים לו רווח,מישתמשים בוא רק פעם אחת אחרי כול מילה ולא 10 פעם בין מילה למילה. קאפיש?

פורסם

לדעתי זה פשוט עניין של מזל. מחשבים הפכו לעסק כ"כ מורכב, הרבה גורמים יכלו לפעול כאן מעבר לניקוי עם האויר הדחוס. בכל אופן, לא מומלץ להשתמש בקומפרסור כדי חנקות חלקי מחשב כיוון שהוא מוציא אוויר מלוכלך בשמן ולך תדע מה.

פורסם

רק שתדע באויר דחוס שיוצא יוצא גם הרבה מים

פורסם

אולי זה מש שתיקן לו את הלוח :s07:

פורסם

לדעתי לחץ האוויר הוא לא מה שתיקן את הבעיה. אני חושב יש משהו רופף בלוח (רכיב שההלחמה שלו השתחררה, סדק מיקרוסקופי וכד'), וה"טיול" שעשית לו כנראה החזיר אותו זמנית למקום. אני מאמין שהבעיה תחזור בעתיד.

פורסם

לי לא היה אף סיפור חוץ מ מעמבד פנטיום 4 שעשיתי לו אמבטיה והוא עדיין עובד :\

כנראה שכול עוד הוא לא מחובר לחשמל ויש עליו מים הם יכולים לעבוד

פורסם

כולם צריכים לראות אור שמש לפעמים. זין אלו נמנים גם הגיקים וחלקי המחשב שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים