עבור לתוכן

מישהו מכיר אולי שירים עם קצב התחלתי טוב??

Featured Replies

פורסם

אני צריך לערוך סרט במסגרת מגמת תקשורת ואני צריך איזה שיר כזה שיש בו 10-20 שניות של מוזיקה נחמדה לעריכה אבל בלי מילים(רק 10-20 שניות...)

כאילו ,אני צריך עד 20 שניות ראשונות או אחרונות לא משנה מתי.. שיראו יענתו את השמות של מי שמציג ...

אז אם אתם מכירים משהו עם קצב נחמד כזה(לא טראנס.) ,משהו כזה משולב אולי עם תופים מגניב כזה

אז אני אשמח..

פורסם

תשנה כותרת בהתאם לחוקי הפורום

פורסם
  • מחבר

שיניתי

אפשר להגיב ..

פורסם

יש בפסקול של קיל ביל (1) מוזיקה נחמדה, כש-Oren Ishii והפמלייה שלה הולכים. שכחתי את השם המדוייק, אבל אם תשמע את הפסקול בטוח תמצא.

פורסם

Chemical Brothers - Galvanize :xyxthumbs:

פורסם

פסקול הסרט רקוויאם לחלום (requiem for a dream) , יש שם הרבה קטעים קצרים טובים

פורסם
  • מחבר

קומפוננט לא הבנתי למה התכוונת..???

פורסם

אמנם קצת טחונים, אבל טובים:

שיר הנושא של "ספרות זולה"

מוסיקת הפתיחה של "מלחמת העולמות" (war of the worlds - the eve of the war)

Europe - The Final Countdown

Faithless - Salva Mea

Insomnia

We Come One

ולשיר מתוך קיל ביל קוראים Green Hornet (אם זה מה שהתכוונת אליו). הוא קצת מזכיר את "מעוף הדבורה" בסגנון שלו.

פורסם

ראית kill bill? אם לא, תראה (זה לא יזיק, אתה בתקשורת). בסרט יש דמות בשם Oren Ishii, שיש לה פמלייה. בשלב מסוים בסרט היא הולכת ומישהי אחרת מציגה אותה ואת האחרים. בקטע הזה יש מוזיקה מצויינת. תשיג את הפסקול של הסרט ותקח ממנו אותה. אם עדיין לא הבנת, כתוב לי בפרטי.

לשיר מתוך קיל ביל קוראים Green Hornet (אם זה מה שהתכוונת אליו). הוא קצת מזכיר את "מעוף הדבורה" בסגנון שלו.

לא בטוח, אני אבדוק את זה.

פורסם
  • מחבר

תודה חבר'ה עזרתם לי מאוד!!!

אני אמשח לעוד הצעות שונות(ומשונות..) ובמיוחד לשירים מיוחדים כאלה עם קצב(לאו דווקא מהיר..)

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים