פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים המונדיאל בכל זאת יעלה כסףHOT תמכור את חבילת שידורי המונדיאל ב-800 שקלhttp://sports.walla.co.il/?w=/7/802367פשוט בושה שלכל דבר צריך לשלם!
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים כמה שצרלטון הפסידה ועד היום מפסידה על שידורי ליגת העלק והליגה האנגלית ככה היא תקבל מכה קשה הרבה יותר מההסכם הזה.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים את המונדיאל אני אראה בערוצים הזרים, אני לא הולך לשלם 800 ש"ח בשביל זה, אלא אם כן המשפחה תחליט לקנות את כל החבילה ב 50 ש"ח לחודש.אבל זה לא נראה לי סביר.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר חבל שלא משדרים תמונדיאל בערוץ הריאשון. :-* אבל בערוצים הזרים לא יהיה פרשן ושדרן ישראלים! כיאלו מי צריך אותם! העיקר ליראות.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים סחיטת כסף פשוט בושה. מדינת ישראל מה לעשות,הם יודעים את נקודת התורפה של אוהדי הכדורגל.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים הם עדין לא סגרו, אבל המחיר צקיך להיות פלוס מינוס אותו דבר. מי שרוצה לדעת עוד יש בעיתון ממון של סוף שבוע בידיעות אחרונות כתבה.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים אני מאמין שיקליטו את המשחקים ויפיצו באינטרנט אז שימשיכו לצפות שאנשים ישלמו סכומים כאלה..
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים בכוונת HOT לשדר את משחקי המונדיאל בערוצים בתשלום, בשיטת ה-pay per view (תשלום עבור צפייה). משחק הפתיחה, משחקי חצי הגמר והגמר לא ישודרו, בכל מקרה, בערוצים בתשלום. על פי חוקי פיפ"א ישודרו משחקים אלה בערוצים ארציים (1, 2 או 10).
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים במונדיאל קודם ההערוץ הירדני שידר את כל המשחקיםאפשר לקלוט אותו עם כל אנטנה פשוטה לטלויזיהרק צריך לקוות שגם תמונדיאל הזה הם ישדרו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.