פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים שלום לכל הפורום,המחשב שלי נתקע לפעמים,לפעמים בFF,לפעמים במשחקים ועוד...לפעמים המחשב נשאר פתוח יומים שלמים בלי תקיעה ואז פתאום הוא נתקע סתם כך.יש לי אנטי-וירוס Kaspersky ובדקתי בספייבוט וAd-Aware ואין לי תוכנות-ריגול,ואני מבצע ניקוי רגיסטרי כל יום,והווינדוס שלי מעודכן.אז אני חושב שזו בעיית חומרה,מאיזה חלקים הבעיה יכולה לקרות והאם יש תוכנות שבודקות האם החלקים האלה בסדר?
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים שלום לכל הפורום,המחשב שלי נתקע לפעמים,לפעמים בFF,לפעמים במשחקים ועוד... לפעמים המחשב נשאר פתוח יומים שלמים בלי תקיעה ואז פתאום הוא נתקע סתם כך. יש לי אנטי-וירוס Kaspersky ובדקתי בספייבוט וAd-Aware ואין לי תוכנות-ריגול,ואני מבצע ניקוי רגיסטרי כל יום,והווינדוס שלי מעודכן. אז אני חושב שזו בעיית חומרה,מאיזה חלקים הבעיה יכולה לקרות והאם יש תוכנות שבודקות האם החלקים האלה בסדר? אני חושב שהבעיה בהרד דיסק
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים אני חושב שהבעיה בהרד דיסק א. אני חושב שזה אבחנה מאוד מאוד שגויה ולא מבוססת שלום לכל הפורום,המחשב שלי נתקע לפעמים,לפעמים בFF,לפעמים במשחקים ועוד... לפעמים המחשב נשאר פתוח יומים שלמים בלי תקיעה ואז פתאום הוא נתקע סתם כך. יש לי אנטי-וירוס Kaspersky ובדקתי בספייבוט וAd-Aware ואין לי תוכנות-ריגול,ואני מבצע ניקוי רגיסטרי כל יום,והווינדוס שלי מעודכן. אז אני חושב שזו בעיית חומרה,מאיזה חלקים הבעיה יכולה לקרות והאם יש תוכנות שבודקות האם החלקים האלה בסדר? ב. אני חשוב שזה שייך לפורום תמיכה טכנית לכן מועבר
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר אם יש לי אחריות על הזכרונות,המעבד והאר-דיסק לכל החיים,אני יכול לנצל את האחריות כי זה בעיה טכנית שקורה או בגלל שעשיתי משהו (לא נוגע באף חלק,ובכלל בחיים לא פתחתי את המארז)?
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים לפני שאתה מרתק את המחשב שלך במעבדה...מתי הבעיה התחילה? מה הדבר האחרון שהתקנת כשהבעיה התחילה? מז"א נתקע? מקבל מסך כחול? רסטארט? אתה באמצע גלישה באינטרנט והמחשב שלך נתקע ויש רעשים של חריקה מהרמקולים? תאר יותר על הבעיהתוכנות שבודקות יש לך את MEMTEST שבודקת זכרונות... תריץ אותהויכול להיות גם שזאת בעיה של התחממות... למרות שאני לא בטוח בזה
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר אין רעש של חריקה מהרמקולים,המעבד על 51 מעלות שאני עובד בווינדוס,האר דיסק על 33 והלוח אם על 41.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.