פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים בקשר למכון כושר..אם עובדים בצורה מבוקרת ולפי ההנחיות סביר להניח שנזק לא יגרם.כמובן שאם תרים משקולות בעמידה הסכוס שבברכיים וכדומה ישחק וככה תגבה פחות!כל ההודעה הזו הייתה גיבוב מצורף של שטויות, אבל אבחר להתייחס לחלק שצרם לי ביותר -למה אתה חושב שהרמת משקולות בעמידה שוחקת את הסחוסים? אני לא מבין, וריצה לא? ריצה, במיוחד ספרינטים, זו אחד הפעילויות הכי הורסות סחוסים שיש, אבל עדיין לא שמעתי אף אחד שאומר שהיא פוגעת בגביהה. הרמת משקולות וריצות, למעשה, הן בין הפעילויות הכי בריאות שיש לשלד, וכדאי להתחיל בגיל צעיר - בעתיד השלד יהיה חזק ועמיד, ומחלות כגון אוסטאופוריזיס ודומיהן כמעט ולא יופיעו. שלא נדבר על העובדה שכל זעזוע לסחוסים גורם להאצה ענקית בתהליך המינרליזציה של הגוף.
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים תראו, עושים מחקרים על כמות השמנת על התותים. אז לא נראה לכם שעשו על גביהה?!כל השטויות שאתם שומעים מפה לפה, שזה הורס וזה מוסיף בלה בלהכמובן שהכל חראכל עוד אתה אוכל, ישן, אז אתה תגדל כמו שצריך.
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים בחיית זום זום התריד הזה הורג אותי מצחוק ,הרעיונות שעלו כאן פשוט יותר מדי מתי תבינו אחד ולתמיד כי מה שקובע את הגובה זה גנים וגנים בלבד !! וזה לא חייב להיות של ההורים יכול להיות של הסבא והסבתא (דלגו על דור או שניים) כעת נכון שאוכל בריא ושינה וחיים בריאים ,ואולי לשחק כדור סל הרבה ,מאפשרים לנצל את מלא הפוטנצייל של הגובה הטמון באותו אדם ,וההפך עלול לפגוע בפוטנצייל ,אך אם הגנים הם של אדם נמוך ,לא יעזור כלום ,ואפילו אם ימתחו את האדם עם מכונה מיימי הביניים (של העינויים) מה שנכון הוא שהיום הרפואה התקדמה מאוד והיא מאפשרת לגרום לגירוי ע"י הוספת הורמון גדילה אך דבר כזה עושים רק כאשר יש בעיה רצינית(גמד וכדו..) ,והתוצאות לא תמיד בטוחות ,והשיפור אם יש זה סנטימטרים בודדים ,לכן אין מה לעשות כל אחד עם מה שיש לו בגנים ,וזה נכון בהרבה תחומים!! :'(
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים אני לא מתכוון לקרוא את כל השבעה דפים האלה... אהה אז ככה אני משום מה גבוה יותר משני ההורים שלי!! לא בהבדל ניכר אבל עדיין גבוה יותר...
פורסם 2005 בנובמבר 1120 שנים כמו שציינתי לא חייב מההורים יכול להיות שאתה נהנה מהגנים של הסבא והסבתא שלך מצד כל שהוא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.