עבור לתוכן

איך אפשר לגבוה????

Featured Replies

פורסם

בקשר למכון כושר..

אם עובדים בצורה מבוקרת ולפי ההנחיות סביר להניח שנזק לא יגרם.

כמובן שאם תרים משקולות בעמידה הסכוס שבברכיים וכדומה ישחק וככה תגבה פחות!

כל ההודעה הזו הייתה גיבוב מצורף של שטויות, אבל אבחר להתייחס לחלק שצרם לי ביותר -

למה אתה חושב שהרמת משקולות בעמידה שוחקת את הסחוסים? אני לא מבין, וריצה לא? ריצה, במיוחד ספרינטים, זו אחד הפעילויות הכי הורסות סחוסים שיש, אבל עדיין לא שמעתי אף אחד שאומר שהיא פוגעת בגביהה. הרמת משקולות וריצות, למעשה, הן בין הפעילויות הכי בריאות שיש לשלד, וכדאי להתחיל בגיל צעיר - בעתיד השלד יהיה חזק ועמיד, ומחלות כגון אוסטאופוריזיס ודומיהן כמעט ולא יופיעו. שלא נדבר על העובדה שכל זעזוע לסחוסים גורם להאצה ענקית בתהליך המינרליזציה של הגוף.

• תגובות 68
  • צפיות 14.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראו, עושים מחקרים על כמות השמנת על התותים. אז לא נראה לכם שעשו על גביהה?!

כל השטויות שאתם שומעים מפה לפה, שזה הורס וזה מוסיף בלה בלה

כמובן שהכל חרא

כל עוד אתה אוכל, ישן, אז אתה תגדל כמו שצריך.

פורסם

נכון, וגם העובדה שציינת שבה אתה יותר גבוה בבוקר - נכונה לגמרי.

פורסם

בחיית זום זום התריד הזה הורג אותי מצחוק ,הרעיונות שעלו כאן פשוט יותר מדי :kopfpatsch:

מתי תבינו אחד ולתמיד כי מה שקובע את הגובה זה גנים וגנים בלבד !!

וזה לא חייב להיות של ההורים יכול להיות של הסבא והסבתא (דלגו על דור או שניים)

כעת נכון שאוכל בריא ושינה וחיים בריאים ,ואולי לשחק כדור סל הרבה ,מאפשרים לנצל את מלא הפוטנצייל של הגובה הטמון באותו אדם ,וההפך עלול לפגוע בפוטנצייל ,אך אם הגנים הם של אדם נמוך ,לא יעזור כלום ,ואפילו אם ימתחו את האדם עם מכונה מיימי הביניים (של העינויים) :s07:

מה שנכון הוא שהיום הרפואה התקדמה מאוד והיא מאפשרת לגרום לגירוי ע"י הוספת הורמון גדילה אך דבר כזה עושים רק כאשר יש בעיה רצינית(גמד וכדו..) ,והתוצאות לא תמיד בטוחות ,והשיפור אם יש זה סנטימטרים בודדים ,לכן אין מה לעשות כל אחד עם מה שיש לו בגנים ,וזה נכון בהרבה תחומים!! :'(

פורסם

אני לא מתכוון לקרוא את כל השבעה דפים האלה... אהה אז ככה אני משום מה גבוה יותר משני ההורים שלי!! לא בהבדל ניכר אבל עדיין גבוה יותר...

פורסם

כמו שציינתי לא חייב מההורים יכול להיות שאתה נהנה מהגנים של הסבא והסבתא שלך מצד כל שהוא? :xyxthumbs:

פורסם

יכול להיות לא הכרתי אף פעם את הסבא שלי מצד האבא אולי הוא הגבוה במשפחה :)

פורסם

אתה גם צריך לקחת בחשבון שגבוה זה יחסי לתקופה ,לפני 40 שנה 180 היה ענק ! :lol:

פורסם

צודק בקשר לזה :xyxthumbs:

נראה לי שבשנת 2020 יהיו הרבה אנשים 200 או 210 LOL :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים