עבור לתוכן

איך אפשר לגבוה????

Featured Replies

פורסם

אני משחק כדורסל ואני חייב לגבוה בזמן הקרוב כדי להמשיך לשחק.

כרגע גובהי 1.74 ס"מ ואני בן 16 וחצי. הגובה האידיאלי בשבילי הוא 1.81-1.83.

יש מצב שאני יגיע אי פעם לגובה כזה?

מה צריך לעשות כדי לגבוה?

מידע שעשוי לעזור:

אני מידה 44-45, אבא שלי גובה 1.69 ואמא 1.63. אבא שלי גבוה בראש מאבא שלו והמשפחה שלי אמא שלי גבוהה.

אבא שלי גבה עד גיל 19-20.

• תגובות 68
  • צפיות 14.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:s05: וואלה חבוב שאלה קשה... שאלתה אותנו :nixweiss:

אבל ניראה לי אם ההורים שלך כאלה נמוכים

אז אתה לא ממש תגבהה כל כך גבוה :s05:

פורסם

בגרמניה (או באחת מהמדינות הקרובות אליה) מחלקים לנוער הורמוני גדילה עד כמה שידוע לי...

אולי תבקש כאלה מהרופא שלך.

פורסם

לא נראה לי שאפשר לשנות את הגובה הסופי שלך ליותר ממה שכתוב לך בגנים

והורמון גדילה זה דבר בעייתי שיכול לגרום ליותר צרות מאשר לעזור ...

פשוט תאכל טוב , תנוח מספיק ותעשה הרבה ספורט

פורסם

עם גובה של 1.74 אף רופא לא ירשום לך הורמוני גדילה, מה גם שגיל 16.5 זה מאוד מאוחר בשביל לתת הורמוני גדילה.

אם אתה רוצה לדעת אם הגעת לגובה הסופי שלך או שאתה עתיד לגבוה עוד אתה יכול לבקש מהרופא שלך לשלוח אותך לצילום רנטגן של כף היד.

פורסם
  • מחבר

עם גובה של 1.74 אף רופא לא ירשום לך הורמוני גדילה, מה גם שגיל 16.5 זה מאוד מאוחר בשביל לתת הורמוני גדילה.

אם אתה רוצה לדעת אם הגעת לגובה הסופי שלך או שאתה עתיד לגבוה עוד אתה יכול לבקש מהרופא שלך לשלוח אותך לצילום רנטגן של כף היד.

ואני יכול לעשות את הצילום רנטגן הזה בכל קופת חולים כמעט?

וזה מדוייק?

דרך אגב זה שאמר שהורים שלי נמוכים- אני מכיר שני ילדים שההורים שלהם פחות או יותר אותו גובה כמו ההורים שלי והם 1.83 ס"מ איך זה יכול להיות?

פורסם

וזה מדוייק?

דרך אגב זה שאמר שהורים שלי נמוכים- אני מכיר שני ילדים שההורים שלהם פחות או יותר אותו גובה כמו ההורים שלי והם 1.83 ס"מ איך זה יכול להיות?

הצילום הזה לא יתן לך את הגובה הסופי שלך, הוא פשוט יגיד לך אם הגעת לגובה הסופי שלך, וכן אתה אמור להיות יכול לעשות אותו בכל קופת-חולים.

וזה יכול להיות מכיוון שלא רק גן אחד קובע את הגובה, ולא רק זה הגנים שקובעים את הגובה יכולים להיות דומיננטיים אם רצסיביים אז ישנם הרבה מאוד פרמטרים (כולל כאלה סביבתיים) שקובעים את הגובה הסופי ולא רק הגובה של ההורים.

פורסם

:silly:

אם תמצא תשובה, תודיע לי.

חוץ מזה, אתה בגיל ההתבגרות, יש לך זמן.

פורסם

יש כאלה שאומרים שמי שישן הרבה גובה.. בתור אחד שהוא מטר 90 וישן 12 שעות ביום מתי שזה אפשרי.. אני לא יכול להגיד שזה לא נכון ;)

פורסם

וזה מדוייק?

ואני מכיר כאלה שיותר נמוכים מההורים שלהם, גם מהאמא וגם מהאבא

הגנים זה דבר מאוד לא קבוע. יכול להיות שקיבלת את הגנים של צד רחוק של המשפחה ואלה יכולים להיות גנים שלא באים לידי ביטוי במשפחה הקרובה שלך.

אף אחד לא יכול להגיד לך מראש כמה תגבה בדיוק. ותוותר על הרעיון של הורמוני גדילה

פורסם

תאכל טוב, אבל באמת טוב הרבה סידן וכו' וביחד עם זה תישן כמה יותר שאתה יכול, אם יש לך ביצפר לך לישון כמה מוקדם שאתה יכול כדי שיהיה לך לפחות איזה 9 שעות שינה.

אני הבאתי וואחד קפיצה בגובה בחופש הגדול, כנראה בגלל השינה המרובה שיש בחופש.

יש גם כאלה שאומרים שהרבה קפיצות לגובה ולמשל מתיחה של עמוד השדרה ע"י נגיד להתלות על מתח למשך פרק זמן ממושך (לא יותר מדי) יכול גם לעזור.

אבל כנראה שבסופו של דבר שינה ואוכל זה הדבר אולי היחיד שיכול איכשהו לעזור.

פורסם

בקש כמה ס"מ מכל חבר שלך ותחבר אותם ביחד.

פורסם

בקש כמה ס"מ מכל חבר שלך ותחבר אותם ביחד.

[ltr]are we still talking about height?[/ltr]

פורסם

hehe :xyxthumbs:

פורסם

ואני מכיר כאלה שיותר נמוכים מההורים שלהם, גם מהאמא וגם מהאבא

הגנים זה דבר מאוד לא קבוע. יכול להיות שקיבלת את הגנים של צד רחוק של המשפחה ואלה יכולים להיות גנים שלא באים לידי ביטוי במשפחה הקרובה שלך.

אף אחד לא יכול להגיד לך מראש כמה תגבה בדיוק. ותוותר על הרעיון של הורמוני גדילה

אולי גם קיבלת גנים של אחד השכנים ?

נסה לבדוק אם יש כאלה גבוהים בסביבת המגורים שלך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים