עבור לתוכן

חיבור דיסק קשיח לפאנל "3.5

Featured Replies

פורסם

אפשר להתקין דיסק קשיח "3.5 בפאנל "3.5 המיועד לכונני דיסקטים "3.5? מישהו ניסה?

פורסם

כן, אני זוכר שעשיתי את זה פעם.

בכלל פעם זה היה באותו bay

פורסם
  • מחבר

יש לי 2 פאנלים של "3.5, אבל רק אחד מהם פנוי. בשני יש לי כונן דיסקטים "3.5.

הבעיה היא שבניגוד לכלוב של דיסקים קשיחים, בפאנלים של ה-"3.5 אין מרווח בין הכוננים, ואני חושש שהכונן דיסקטים שעובד על מיגנוט עשוי לפגוע בדיסק הקשיח שיהיה ממש צמוד לו (מעליו).

מה דעתך? קיים סיכון?

פורסם

הבעיה היחידה שתיהיה לך זה חום

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לחום מהכונן דיסקטים שעשוי לפגוע בדיסק הקשיח, או בחום של הדיסק הקשיח עצמו שיתקשה להתפזר עקב כך שאין מרווחים בין הכוננים?

אני מעדיף לחבר את הדיסק הקשיח לפאנל "5.25, אבל אני מתקשה למצוא מתאם.

מתאם לדיסק קשיח "3.5 לפאנל "5.25

פורסם

לא יהיו לך ממש בעיות חום שתצטרך לדאוג, למה לך כל כאבי הראש, חבר וזהו עשיתי ככה הרבה פעמים,

תזכר שניה במארזים הקטנים הישנים של הP2, הכל היה צפוף אחד על השני ואפילו היום תוכל למצוא P2 פעיל

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על פנטיום 2 (בשבילי, זה לא היסטוריה עתיקה), והמארז בכלל לא צפוף (אפילו די מרווח).

בת'רד שציינתי בתגובה הקודמת שלי, הציעו לי מתאם מ-"5.25 ל-"3.5.

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_153&products_id=810

rails_3.5.jpg

בעיקרון, מדובר בפיתרון אידיאלי עבורי.

המחיר של המתאם הפשוט הזה הוא רק 15 ש"ח. אבל, זיגזג רוצים תוספת של 40 ש"ח עבור משלוח עם Fedex (שזה יותר מפי 2 ממחיר המוצר), והם לא מסכימים לשלוח לי את זה בדואר רגיל או בדואר רשום מטעמי בירוקרטיה (ניסיתי לשכנע אותו בטלפון במשך איזה 10 דקות, והוא לא הסכים). :screwy:

אני יכול לנסוע לשם, אבל הנסיעה תעלה לי בערך אותו הדבר.

אם מישהו מכיר אולי חנות אחרת בה אפשר להשיג מתאם כזה, זה יהיה נהדר.

פורסם

לא מצאתי, אגב מה רע בכלוב הרגיל לHD?

פורסם
  • מחבר

^^^

אין מקום. :nixweiss:

פורסם

קצת מודינג עוד לא הרג אף אחד :)

אם יש לך מעט זמן פנוי, רצון טוב ויכולת (ובעצם גם מקום במארז לא יזיק :P) אתה יכול לבנות תושבת פשוטה מפרספקס

המקום האידיאלי לדבר כזה יהיה בתחתית המארז (מתחת לכל הכלובים, מחובר לפנל התחתון (רצפת המארז)

ובעצם אפילו לא חייבים "להסתבך" עם פרספקס, אפשר פשוט לקדוח ארבעה חורים קטנים בתחתית המארז ולחבר את ה-HD לתחתית עם ברגים-מגביהים של לוח אם (כמו אלה)

בהצלחה :)

פורסם

^^^

אין מקום. :nixweiss:

כמה HD יש לך?!?!
פורסם
  • מחבר

^^^

יש לי כרגע ארבעה דיסקים קשיחים בכלוב הדיסקים, ועוד אחד במגירה של "5.25. אני רוצה לחבר עוד אחד שיתחבר לזה שבמגירה.

BiG Kahuna,

קצת מודינג אולי עוד לא הרג אף אחד, אבל במקרה שלי אני עשוי לאבד כמה אצבעות. טוב, אולי אני מגזים. אבל, אני לא ממש טוב בדברים האלה, בלשון המעטה.

בכל אופן, אין לי מקום פנוי בתחתית המארז, מכיוון שהכלוב של הדיסקים הקשיחים מגיע עד לרצפת המארז.

בכל מקרה, הדיסק הקשיח צריך להיות בחלק העליון של המארז בפאנל של ה-"3.5 או "5.25 (עדיף "5.25), מכיוון שהוא אמור להיות Slave של דיסק קשיח אחר שנמצא במגירה מעליו (הכבל IDE צריך להגיע אליו).

מתאם פשוט ממתכת ל-"5.25 זה הפתרון העדיף, מבחינתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים