פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים שלוםהבנתי שמעבד AMD מתחמם מאוד בקלות ורציתי לדעת האם זה מסוכן שאני ישאיר את המחשב דולק כמה ימים ברציפות?
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר תלוי איזה מעבד, לא כולם ככה, וזה מסוכן ע"פ הטמפ' שלך.. AMD athlon 64bit 3200+ venice core... אפשר להשאיר אותו דלוק?
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים בהחלט, זהו מעבד קריר וטוב מהחדשים של AMD. כלעוד מי שהרכיב לך הרכיב את המחשב טוב אז זה הוא אחלה מעבד.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים לא קשור אחלה מעבד או לא, זהו מעבד קריר אשר בקירור נכון לא אמור לעבור את ה 40 במנוחה.. בהחלט אפשר להשאיר ללילה בלי דאגה
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים ה AXP שלי ב OC דלוק 24 שעות, כאשר בהרבה לילות הוא מקודד (ולפעמים מקודד רשימה ,במשך הרבה יותר מלילה). ה CELERON D שלי דולק 24 שעות ב OC קבוע. רוב המחשבים שאני מכיר דולקים מסביב לשעון.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים גם אצלי ככה, מה גם שהיום היה לי משעמם, אז ניקיתי את המחשב וסידרתי כמו שצריך והכל, ומארז שלי סגור לגמרי ועכשיו ברגעים אלו אני כותב על זה :[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים לא מפריע שהוא יעבוד קבוע אם הטמפ' לא עולה על 60 מעלות במאמץ. לפי AMD המעבד הזה עובד עד 85 מעלות. מסקנה , אל תדאג יותר מידי למעבד , הוא יחייה שנים רבות אפילו על 60 מעלות. (ואם פחות אז מה טוב )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.