פורסם 2005 בנובמבר 419 שנים יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM שקניתי ב KSPורשת אלחוטית בין 3 מחשביםאני צריך בבקשה איזה מדריך או משהו שיגיד לי בדיוק את ההגדרות שאני צריך לשים ב192.168.1.1אני מחובר דרך נטויז'ן כבליםאני לא יכול להביא תמונה כי זה לא המחשב הזה, אבל לפי מה שהבנתי מתחברים דרך L2TPוההגדרות שיש לי שם זה :l2tp server addressl2tp usernamel2tp passwordprimary dns addresssecondary dns addressmtumaximum idle timeוגם initial ip parameters : get ip by DHCPintial ip addressinitial subnet maskinitial gatewayתודה לעוזרים.
פורסם 2005 בנובמבר 419 שנים מחבר אוקיי לא משנה הצלחתי להגדיר את האינטרנט לבד, אבל עכשיו יש לי בעיה:המחשב שלא מחובר אל הראוטר בכבל ( זה שבעצם מחובר אלחוטית ) מקבל מהירות אינטרנט ממש נמוכה ( יש לי 1.5 והוא מוריד על 30K-50K במקום על 150-160K) , יש איזה שהי דרך להגביר את המהירות ( לפתוח פורטים או משהו בסגנון? ) * אני חייב לציין כי במחשב שמחובר דרך כבל לראוטר המהירות היא טובה מאודתודה מראש
פורסם 2005 בנובמבר 419 שנים מחבר אוקיי עדכון:מהמחשב שמחובר לאינטרנט מהמחשב עם הכבל, מוריד מעולה מהאתר שמודד מהירות של הכבלים של נטויזן ( 180 לשנייה ) (cables.netvision.net.il/test)ומהמחשב שמחובר לאינטרנט מהמחשב בלי הכבל , מוריד בסביבות 30 לשנייהומאתרים מחול שניהם מורידים על סביבות 20-30.........זה ממש משגע אותי, יש מה לעשות?
פורסם 2005 בנובמבר 419 שנים דבר ראשון, אני רוצה לברך אותך על כך ששלחת 3 תגובות רצוף בלי זה ייחשב להקפצה נטו. רק להבא תשתמש בכפתור . ולעניינו. תבדוק את המחשב האלחוטי כשהאחרים כבויים. תנסה גם לבדוק אותו באותו חדר של הנתב ותראה אם זה משפיע.
פורסם 2005 בנובמבר 519 שנים תנסה לבדוק אם הכרטיס רשת אלחוטי מראה על קליטה טובה. אם לא זאת יכולה להיות הסיבה.שיפור הקליטה יכול להתבצע בעזרת הגבהת הראוטר ו/או העברתו למקום קרוב יותר.וגם ע"י הצבת האנטנב של הכרטיס במחשב במקום יותר טוב (אם יש אנטנה המחוברת עם כבל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.