עבור לתוכן

הצורב לא נפתח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, לפני זמן מה, נדפק לי הצורב, זה התחיל בזה שהוא הפסיק לקרוא דיסקים, וכל פעם שרציתי לפתוח אותו הוא היה נפתח חצי,נסגר, ואז שוב נפתח חצי,נסגר ורק אז הוא היה נפתח לגמרי. בזמן האחרון כבר התחלתי להתעצבן עליו אז פתחתי אותו רגיל (כמו שמכניסים דיסק לא את הבפנים של הצורב) וניקיתי אותו קצת, אחרי כך ניסיתי לפתוח אותו שוב והוא נפתח והכל טוב רק שהוא עדיין לא קורא דיסקים, היום ניסיתי לפתוח אותו שוב והוא בכלל לא נפתח כאילו לא מגיב או לא יודע מה. כאילו הוא עושה קולות של מנסה להיפתח אבל לא נפתח.

מישהו יודע מה הבעיה?

פורסם

שלום לכולם, לפני זמן מה, נדפק לי הצורב, זה התחיל בזה שהוא הפסיק לקרוא דיסקים, וכל פעם שרציתי לפתוח אותו הוא היה נפתח חצי,נסגר, ואז שוב נפתח חצי,נסגר ורק אז הוא היה נפתח לגמרי. בזמן האחרון כבר התחלתי להתעצבן עליו אז פתחתי אותו רגיל (כמו שמכניסים דיסק לא את הבפנים של הצורב) וניקיתי אותו קצת, אחרי כך ניסיתי לפתוח אותו שוב והוא נפתח והכל טוב רק שהוא עדיין לא קורא דיסקים, היום ניסיתי לפתוח אותו שוב והוא בכלל לא נפתח כאילו לא מגיב או לא יודע מה. כאילו הוא עושה קולות של מנסה להיפתח אבל לא נפתח.

מישהו יודע מה הבעיה?

בנתיים יש המון אפשריות...

אני פשוט הייתי מחליף צורב או משהו כזה..

1:לפני כמה זמן הצורב?

2:לפני כמה זמן הוא הפסיק לקרוא דיסקים כראוי?

פורסם
  • מחבר

הצורב אצלי כבר בערך 3-4 שנים (אני לא חושב שנשאר לי עוד אחריות)

והוא הפסיק לקרוא דיסקים כראוי בערך לפני שנה, אבל עדיין הצלחתי לצרוב.

פורסם

הייתי אומר להחליף במיוחד במחירים של היום אתה יכול לקנות כבר אחלה של צורב dvd

פורסם

אין לך אחריות עוד לא שמעתי על צורב שיש לו האחריות 3-4 שנים זה המון זמן לצורב..

צורבים בדרך כלל לא מחזיקים כ"כ הרבה זמן במיוחד לא אם משתמשים במה בקביעות ואינטמסיביות..

הייתי אומר להחליף במיוחד במחירים של היום אתה יכול לקנות כבר אחלה של צורב dvd

גם אני הייתי מחיף אותו צורב לפני 4 שנים..

נניח ואתה רוצה צורב רגיל לא DVD זה יעלה לך 150-200 ממש מהיר..(אני לא ארחיב יותר מדי בעיניין)

וגם אתה יכול לקנות צורב DVD וגם קורא ממש טוב ב300-350 ש"ח.. עם אחריות+תוכנה צריבה NERO אתה מקבל..

פורסם

אפשר לקנות צורב DVD באזור ה-260 ש"ח.

פורסם

אם אתה לא רוצה להוציא כסף על צורב DVD או רגיל פשוט תפתח את הצורב תנקה אבק ותנקה בעדינות את העדשה מאבק ועכירות ואז תנסה להעביד אותו ותראה מה התוצאות אני הצלחתי להחזיר ככה כמה צורבים וכונני DVD לחיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים