פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים שלום לכולם וערב טוב קניתי סוף סוף מחשב חדש מחשב שאתם בפורומים המלצתם לי יש לי בעיה אם הדיסק קשיח של 160 gb לאחר שהתקנתי את הוינדוס xp sp2 שלי המחשב מזהה לי רק 131 gb יש למישהו מושג למה זה קורה לי לא נראה לי שהוא אמור להעלים לי 29 gb תודה מראש לכול העוזרים
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר אין לי מושג מה זה חיפוש ואיפה עושים את זה בבקשה אם מישהו פה יכול לעזור לי אם תשובה מפורטט
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מתי התקנת את הווינדוס?האם מחקת ידנית קבצים גדולים?תעשה ניקוי דיסק...בדרך כלל זה עוזר...כמה כוננים אגב יש לך?
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר המחשב הזה חדש היום הגיע יש לי וינדוס xp עם sp2 עשיתי פירמוט+ניקוי ולא פתר את הבעיה אגב במנהל התקנים הוא מופיע על 160 אבל בc הוא 131
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים avi.hagit - תקרא בבקשה את חוקי הפורום:דאבל פוסטינג:חל איסור לפתוח שני דיונים זהים בפורומים. אם אתם לא בטוחים שפתחתם את הדיון בפורום הנכון, זהו התפקיד של המודר להעביר את הדיון לפורום הנכון. אין שום סיבה להציף את הפורומים בשאלות זהות. הדבר יוצר בלגן לא הכרחי בפורומים.דיונים כפולים יינעלו/יימחקו!אי לכך, הדיון ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.