עבור לתוכן

מבקש המלצה לרסיבר + רמקולים (עדכון בעמוד 2)

Featured Replies

פורסם
רסיבר קולנוע ביתי יישמע זהה למגבר סטריאו במחיר דומה או אפילו טוב יותר

I beg to differ,

אני בעמדה שלהגברה חשיבות מכרעת, גם ברמת המחירים המדוברת. הרמקולים שמניתי זקוקים להגברה שכזו כדי להישמע במיטבם, כאשר המינימום שבמינימום הוא המגבר בו נקבתי... להגברה יש אינטראקציה ישירה עם הרמקול והשפעתה על הצליל דרמטית, מנסיוני האישי. הפשרה כאן היא גדולה מכדי לוותר עליה, מאחר וטרם ניתקלתי ברסיבר ק"ב המסוגל להתמודד מול מגבר משולב באותו מחיר ואף לא בחצי ממחירו, בחלק מן המקרים. עם כל זאת אני מציע לפותח השירשור, שנראה כי הוא חושב שיוכל לרכוש מערכת מבלי לצאת מהבית, לנסות ולשמוע כמה שיותר שילובים ולגבש לעצמו דיעה מוצקה בעיניין.

פורסם
  • מחבר

^^

והרסיבר?

אני מעדיף לא לשבור קירות בשביל לשים רמקולים רצפתיים, יש סטאליטים מומלצים?

ואני מעדיף לגשת לחנות עם רשימת מומלצים ולהקשיב שם רק להם ולא לכל החנות...

פורסם

כפי שכבר ציין אנטולי, סטאלייטים לא מומלצים ואם אין לך מקום לרצפתיים שקול רכישת רמקולי מדף + זוג סטנדים שבתקציבך לרוב יתנו תמורה טובה יותר, בייחוד אם מדובר בחדר קטן.

פורסם
אני בעמדה שלהגברה חשיבות מכרעת, גם ברמת המחירים המדוברת.

כמובן וכמובן, כפי שכבר ידוע לך, גם אני דוגל בדעה זו. עם זאת, הרבה פעמים כשעזרתי לחברים למצוא מערכות בתקציב נמוך, זוג רמקולים מדפיים עם מגבר סטריאו בתקציב נתון נשמעו טוב יותר עם רסיבר קולנוע ביתי במחיר דומה למגבר הסטריאו המדובר. צריך לזכור שכל נושא לגופו, אבל העובדה שלרסיבר יש ספקים שמתוכננים לעבוד עם מספר גדול יותר של ערוצים נותנת להם ייתרון ביכולת אספקת הזרם של הספק שלהם, ולכן בחלק מהמיקרים הם יוכלו להניע רמקולים עם עכבה נמוכה יותר בצורה טובה, דבר חשוב מאוד בכל מגבר. עם זאת, העצה הטובה ביותר היא אותה העצה שכבר מנית. לצאת מהבית, לעבור בחנויות סטריאו אמיתיות ולא בטרקלין וחבריהן, ולשמוע כמה שיותר דברים. או טוב יותר, לסרוק את לוחות היד השנייה ולעבור אצל המוכרים להאזנה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

טוב. יצאתי מהבית והלכתי להקשיב בעצמי.

הקשבתי לכמה דגמים. מתוכם המועמדים הם:

הרמן 130 מול דנון 1905.

לדעתי להרמן יש צליל מלא וברור יותר.

המוכר סיפר שדנון טובים יותר בדיוק של הצלילים (בקירבה למציאות) ואין לו דיסק שיכול להדגים את זה...

הוא הוסיף שדנון לא נשמעים טוב בווליום נמוך וצריך להגביר בשביל להוציא ממנו את האיכות שהוא יכול לתת. (חיסרון מבחינתי, כי אני לא מקשיב לעוצמות כמו שהוא השמיע לי שם)

מחירים:

הרמן 130 -> 2000

דנון 1905 מתצוגה -> 1990

בתכלס, אני לא רואה שימוש ב7.1 שיש לדנון כי בכל מקרה אני לא בונה על רמקולים כאלה. (למרות שגם יש לו הרבה יותר מפענחים)

לעומת זאת ראיתי במפרט שלהרמן יש הספק נמוך בהרבה.

האם העובדה שדנון מתצוגה משנה משהו?

לשניהם יש אחריות לשלוש שנים.

בין שני הדגמים האלה, איזה אתם ממליצים?

(למשחקים במחשב, DVD, ורוק וראפ)

רמקולים:

הקשבתי בסיפוק רב לרמקולים של INFINITY BETA HCS.

יקרים לטעמי, 3790...

היתרון הוא שהם בגודל של מדפיים שעדיין אפשר לתלות על הקיר, ויותר טובים מסטאליטים

יש למישהו חוות דעת עליהם?

בנוסף, אפשר לקבל המלצה לרמקולים אחרים? (זולים יותר) צאו מנקודת הנחה שאקנה את אחד מהרסיברים שרשומים למעלה.

וכל זה לפני שדיברנו על כבלים... גם פה אני צריך המלצות.

תודה,

LazyBoy

פורסם

שני הרסיברים טובים, למרות שמחיר של 1990 לתצוגה הוא גבוה. חדש עולה 2500.בסופו של דבר אתה קובע מה נשמע לך טוב יותר, ותבחר לפי זה. ההספק של ההרמן דיי נמוך, אבל לחדר ממוצע וא אמור להיות מספיק, ביוחד לאור העובדה שהוא מסוגל לעבוד בזרמים גבוהים יותר ולכן רמקולים קשים לדחיפה לא אמורים לחנוק אותו.

בנוגע לרמקולים, תבדוק Dali 2002, הם זולים יותר, ונשמעים דיי טוב. מעבר לזה, תבדוק גל דבר שהוא לא של חברות המדבקה כמו KODA פירלס וחבריהם.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה לקבל המלצה לחברות טובות לרמקולים? (5.1 או 7.1) אני ממש לא מבין בתחום ולא מכיר את מוצרי המדבקה השונים שצריך להיזהר מהם.

וכן, ראיתי שנתתם המלצות בעמוד הקודם, אבל לא מצאתי בשום מקום רמקולים כאלה. (אני גר בצפון)

יש אולי איזה אתר שנותן המלצות לרמקולים/רסיברים לפי תקציבים מסוימים? (כמו המפרטים פה באתר)

ועוד שאלה, אם אני קונה רמקולים 5.1, אפשר יהיה מאוחר יותר להשלים אותם ל7.1?

(יש בכלל שימוש ליותר מ5.1 היום?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים